Testimonials Kamasutra Bergambar

Berikut ialah maklumbalas yang saya terima dari pembeli-pembeli Ebuku Kamasutra Bergambar yang sangat berpuas hati dengan panduan ini.

Terima kasih tuan di atas perkongsiaan ilmu ini. 8 tahun melayari bahtera perkahwinan tanpa dikurniakan anak mendorong saya mencari ilmu ini. insyaallah semoga Allah menunaikan hasrat dan impian kami.

Pn. Maznah

Ok saya telah dapat membuka ebook kamasutra.. terima kasih atas kerjasama. produk yang memuaskan dan servis yang bagus. saya amat berpuashati. tq.

En. Izanie

Oh ya suami akak suruh cakap terima kasih coz sudi berkongsi ilmu yang susah nak dapat ni.. sangat-sangat membantu kami berdua dalam hubungan rumahtangga.. terima kasih!

Pn. Noraida

Waalaikumussalam dan salam sejahtera, Maaf kerna lambat membuka email, sejak pulang dari luar negara pada 24/8/2011 tempohari ni baru saya membuka email setelah beberapa hari berada dikampung halaman (Kedah) hari ni 6/9/2011 baru sampai KL rumah penginapan. Saya pun ingin menyucap Selamat Hari Raya, maaf dazir batin dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan juga Selamat Menyambur Hari Malaysia yang akan tiba tak berapa lama lagi. Walaupun berjauhan diperantauan saya selalu membaca email yang saudara kirimkan, terima kasih di atas info-info itu. Saya harap saudara saksis dan berjaya dalam lapangan yang diceburi…Amin

En. Din

Salam, Thanks for the prompt reply and assistance. Saya sebenarnya dari Singapura, so that’s why banyak soalan.. sorry :). Anyway saya dah download all the ebooks and I can say I’m really impressed.. so much information… Thanks a million….

Ms. Tina

Terima kasih. Saya sudah mendapat kesemuanya. Hari tu dload yang free pun banyak info, sekarang dah baca yang full tak sangka banyak lagi ilmu yang perlu saya belajar.. 😀

Pn. Pamela

Ok tma ksh saudara. produknya mudah difahami, simple & amat-amat membantu saya & pasangan dalam meningkatkan pengetahuan & menambahkan warna dalam rumahtangga kami. Well done & keep up the good work guys. klu ada apa2 yg baru info pd saya.

En. Hafiz

Wokey.. Thankz so much… Saya dah dapat and dah download.. thankzzzs so much ^_______^ Saya sangat puas hati dengan ebook ni Tq so much…

En. Nor Sukma

Salam sejahtera kepada Kamasutra versi Melayu… Saya cuba beli ebook ni nampaknya tak sia-sia, dapat membantu saya dan pasangan lebih bermakna setiap kali kami bersama. Hubungan kami juga bertambah baik dengan ifnormasi dan tips-tips yang diberi. Sesapa yang masih ragu-ragu nak beli buku ni, beli la lekas, saya jamin anda tak rugi. Terima kasih atas Ebook yang anda jual, memuaskan hati saya…Saya harap kalian akan dapat menambah bilangan buku rujukan seperti ini dan dapat menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya.

Boy

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.