Testimonials Kamasutra Bergambar

Berikut ialah maklumbalas yang saya terima dari pembeli-pembeli Ebuku Kamasutra Bergambar yang sangat berpuas hati dengan panduan ini.

Dear Sir/Madam, Salam Sejahtera. To inform that in this morning saya telah berjaya download semua E-buku ni, i rasa mungkin semalam download banyak kali, jadikan komputer i tidak dapat download e-buku tu; walaubagaimanapun saya ingin mengucapkan banyak Terima Kasih kepada tuan/puan yang sanggup memberi bantuan kepada Jane, you are really the good customer services person, I’m so satisfication with your service, good job… 🙂 happy. Sekian TerimaKasih. Regards, Jane

Pn. Jane

Tq admin..saya telah berjaya download dengan jayanya..terima kasih atas masa admin melayan karenah saya 🙂

Pn. Farah

Salam. Saya telah dapat memuat turun e-book. Sila abaikan email saya sebelum ini. Terima kasih atas perkhidmatan tuan yang amat baik. Sekian, terima kasih.

En. Zul

Salam, Saya sudah selamat terima ebook tersebut bersama pakej yang lain. Terima kasih banyak2 atas perkongsian yang menarik ini. Tahniah dan Syabas!

Pn. Aliya

Thanks a lot, di atas respon and email itu, saya dah dapat download semua 9 attachment yang tuan bagi sebentar tadi….terima kasih banyak2, moga ilmu ini dapat memberi manfaat kepada kami…sorry di atas kesulitan Dan tima kasih….moga akan datang banyak lagi ilmu berkaitan kekeluargaan yg akan dikongsi bersama…..TQ.

En. Zamri

Salam sejahtera, Terima kasih kpd admin atas produk yg diberikan dan saya telah selamat mendownload kesemuanya. Respon saya mengenai produk: saya berpuas hati dengan ilmu yang dikongsi dan berasa gembira serta teruja kerana sebelum ini kurang idea dalam perhubungan intim suami isteri. Terima kasih

En. Sharif

Terima kasih atas perkongsian ilmu dari tuan. Edisi kali ni lebih menambahkan ghairah saya dan isteri untuk bersama. Saya harap pihak admin dapat hantar jika ada update atau berita terbaru. Terima kasih banyak2.

En. Ayie

Salaam. Terima Kasih. Saya tak sabar nak mula baca. Saya send pada suami, suami seorang yang kurang gemar membaca, walaupun telah banyak dan pelbagai buku saya beli untuk kami baca dan amalkan. Pada awalnya suami juga enggan izinkan saya beli pakej ini, tapi setelah dipujuk dia setuju. Saya terus send salah satu buku padanya dan dia kata seronok baca dan tak sabar nak praktikkan bila balik nanti. Ayat yang ringkas dan padat sangat mudah difahami menarik minat suami dan memberikan saya semangat untuk berusaha hehe.. Malah, suami minta juga saya send buku-buku yang lain. terima kasih. moga ilmu ini dapat dikongsi dengan baik.

Pn. Suriani

Salam Encik, Alhamdulillah semua e-book berjaya didownload dan dibuka. Saya dan suami sempat baca 4 e-book yang didownloadkan semalam.. dan yes banyak kebenarannya dalam tulisan2 tu. Kekadang susah nak bagitahu secara peribadi tetapi bila sama2 baca jadi mudah sikit untuk berbincang untuk value-added dalam hubungan suami isteri. Terima kasih.

Pn. Noorma

Ok.. akak dah pindahkan bahan2 ebook ke pen drive.. nampaknya ok.. thanks for the idea..suami akak tertanya2.. dari mana akak dapat idea2 baru.. wah!!!!!!..tp akak hanya tersenyum sahaja .. akak kata ada laaaaa… cuma akak belum sempat berkongsi buku ini dengan dia kerana beliau sangat sibuk dengan tugas2nya.. nanti ada masa akak akan tunjuk ebook ini pada beliau kerana beliau juga perlu tahu .. supaya sama2 “give and take” thanks ea…

Pn. Aisyah

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.