Testimonials Kamasutra Bergambar

Berikut ialah maklumbalas yang saya terima dari pembeli-pembeli Ebuku Kamasutra Bergambar yang sangat berpuas hati dengan panduan ini.

Ok terima kasih.. bagus jugak ebook-ebook Kamasutra.. dapat belajar serba sedikit ilmu position.. banyak rupanya position yang best-best.. hehe.

En. Aidil

Alhamdulillah, saya dah dapat muat turun semua ebuku tersebut. Terima kasih atas prihatin pihak admin. Suami cakap memang berbaloi melabur untuk dapatkan ilmu-ilmu ni. Terima kasih sekali lagi. Semoga terbitkan lagi ilmu-ilmu macam ni.

Pn. Syaza

Waalaikumsalam,  Hehe terima kasih ye.. saya dah berjaya download Ebook gunakan username n password yang diberi. Saya dah baca Ebook 90 Kesalahan, memang betul apa yang ditulis.. menarik. Anyway maaf le sebab masalah yang saya hadapi.. Ok terima kasih admin.. 😉

Pn. Zalina

Alhamdulillah…saya da dapat save dlm iBooks…suami nak baca saya tak kasi…saya nak baca dulu n surprisekan dia nanti…memang banyak ilmu berguna yang saya tak tahu… 🙂

Pn. Rose

Terima kasih admin…. saya suda baca… memang terbaik….mohon admin maklumkan kepada saya kalau ada ebook baru nanti.

En. Zubir

Terima kasih admin..saya sudah dapat download kesemua ebook yang diberi. Sangat-sangat membantu kami berdua yang kurang ilmu ni.. sekali lagi terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan.

En. Rizal

salam kembali. maklumat diterima..dah buka..buat screenshot n send kat suami.. dia balas WOW!.. terus nak ambil cuti hari ni.. :p . tq so much admin!

Pn. Syuhada

Terima kasih di atas perkongsian ilmu yang sangat berguna. Moga tuan akan terus menerbitkan panduan berguna untuk suami isteri di luar sana.

En. Ewan

Waalaikumussalam admin.. tq admin for your response.. really appreciate it.. sy dah cuba download drpd komputer. semua ebook berjaya dimuatturun.. saya tak terfikir nak cuba guna komputer sebelum ni.. hehe.. t,kasih banyak2 admin.. semoga terus sukses.. terima kasih keluarkan ilmu berguna untuk bakal pengantin mcm sy, hehe. 12hari lagi.. doakan kami. tq 🙂

En. Abdul Rahim

Assalamualaikum..Saya dah boleh buka semua ebook tadi.. minggu depan saya nak kahwin dan saya bersyukur sangat baru je tahu pasal laman web ni.. Terima kasih sangat coz sudi kongsi ilmu-ilmu ni..

En. Mutalib

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.