Testimonials Kamasutra Bergambar

Berikut ialah maklumbalas yang saya terima dari pembeli-pembeli Ebuku Kamasutra Bergambar yang sangat berpuas hati dengan panduan ini.

Terima kasih admin, saya dah baca ebook Kamasutra tu, banyaknya ilmu yang saya dapat, memang berbaloi pelaburan saya. Harap maklumkan kalau ada ebook baru.

Pn. Fina

Alhamdulillah saya dah download semalam. Baca bersama isteri. Memang banyak ilmu yang kami tak tahu, terutama sekali kat cara nak bangkitkan ghairah pasangan. Posisi jimak tu pun tak kurang hebatnya. Sempat juga kami cuba dua tiga posisi. Memang berbeza nikmatnya bila cuba posisi baru berbanding sebelum ni. Terima kasih banyak-banyak kepada admin kerana sudi berkongsi ilmu ni.

En. Saleh

Betul cakap u, ilmu lebih penting dari segala ubat..ubat kuat ni anytime boleh beli..dah tu effect tak kekal..tapi ilmu sampai bila-bila pun boleh guna. Sebelum ni I dah beli ebook kamasutra inggeris, mahal tapi tak complete macam ebook ni..so far this is better and complete. Tak nak buat versi bahasa inggeris ke?.. I boleh tolong promote 😀

En. Salleh

Ok..dah bole.. Memang lain sangat.. before this I just try ape yang I bace kat web..but the info in the ebook are far better and complete..memang teruja I dibuatnya 🙂 Thank you for giving this knowledge to me.. 🙂

Pn. Lisa

Ok terima kasih, dah boleh muat turun dah.. dah baca dah.. memang menarik..terima kasih 🙂

Pn. Nadiah

Saya dah boleh download dengan berjayanya. Excellent service. Quick respond. Saya bakal berkahwin hujung tahun ini, InsyaAllah. Doakan perkahwinan kami kekal bahagia ya, dan dapat amalkan segala tips ini.

Ms. Maria

Terima kasih diatas bantuan pihak tuan..saya dah boleh download last week..sibuk mencuba ilmu yang tuan beri.. banyak sangat :p Teknik foreplay dalam ebook tu memang best.. letih saya kena gomol dengan suami.. banyak posisi yang kami cuba.. semuanya best.. rasa nikmat baru…huhu. Minta tuan tolong inform kami kalau ada ebook baru untuk suami isteri..

Pn. Shaza

Salam Admin, Saya dah cuba posisi-posisi dalam ebook tu.. memang betul rasanya lain daripada biasa.. memang nikmat.. mula-mula suami taknak.. dia cakap semua posisi sama jer.. tapi lepas cuba dia pulak yang lebih-lebih nak test semua posisi.. hihihi

Pn. Marini

Ok beres. Saya baru habis baca buku Kamasutra, buku lain belum lagi. Tak sangka banyak benda baru yang saya tak tahu.. Terima kasih!

En. Johari

Dah dapat, and dah try. Suami terkejut tiba-tiba saya jadi pakar dalam bab-bab ni.. hihi.. Terima kasih banyak-banyak atas ilmu-ilmu yang diberikan 🙂

Pn. Sharifah

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.