Teknik Kamasutra Yang Sebenar – Cara Bersetubuh Terbaik

Zaman sekarang masih ramai pasangan yang tak tahu apakah teknik bersetubuh Kamasutra yang sebenar. Kebanyakannya belajar daripada laman web yang mengaku mereka memberi ilmu Kamasutra.

Tetapi apabila diselidik dengan lebih lanjut, tak ada langsung pun ilmu Kamasutra sebenar. Hanya ilmu seks moden yang belum dapat dibuktikan keberkesanannya.

Teknik Kamasutra

Jangan salah faham. Saya tidak mengatakan ilmu seks moden yang digembar-gemburkan pada masa sekarang tidak berkesan. Tetapi jika anda perhatikan secara lebih terperinci, anda boleh lihat kebanyakan ilmu seks moden ini dicedok daripada ilmu Kamasutra.

Apa kesimpulan yang boleh kita buat daripada fakta ini?

Ilmu Kamasutra terbukti sangat berkesan sehinggakan walaupun Kamasutra diterbitkan 400 tahun sebelum Masihi, ilmu bersetubuh ini masih diajarkan dan diolah sehingga sekarang.

Jika anda boleh dapatkan ilmu Kamasutra yang original, kenapa nak dapatkan yang telah diubahsuai?

Kenapa Teknik Kamasutra Begitu Berkesan?

Salah satu faktor yang membuat teknik Kamasutra begitu berkesan adalah kerana Kamasutra adalah ilmu bersetubuh lengkap.

Ramai yang menganggap Kamasutra hanya bertumpu kepada posisi seks semata. Tetapi sebenarnya Kamasutra adalah ilmu bersetubuh lengkap yang merangkumi daripada bagaimana nak menggoda pasangan untuk seks, sehinggalah kepada apa yang perlu dilakukan selepas bersetubuh.

Pendek kata, teknik Kamasutra adalah panduan lengkap yang perlu dijadikan rujukan oleh pasangan suami isteri yang ingin mencapai kepuasan mutlak dalam hubungan seks.

Faktor ini juga yang membuat teknik Kamasutra begitu terkenal dan masih dijadikan panduan dan rujukan oleh ilmu seks moden sehingga sekarang – dan pada masa-masa yang akan datang.

Teknik bersetubuh Kamasutra begitu lengkap sehingga pakar-pakar seks moden tidak perlu mencipta teknik baru untuk mencapai nikmat bersetubuh.

Malah teknik Kamasutra juga begitu sempurna dan ini telah dipersetujui oleh pakar-pakar seks moden. Tiada kesalahan atau cacat-cela yang mereka temui dari teknik bersetubuh Kamasutra. Mereka tidak perlu mencipta teknik bersetubuh baru, hanya ambil sahaja dari teknik Kamasutra.

Bukan Sekadar Posisi Seks

Selain posisi-posisi bersetubuh hebat yang cukup sinonim dengan teknik Kamasutra, Kamasutra juga memberi panduan bersetubuh lain yang sama hebatnya.

Teknik Kamasutra bukan hanya posisi seks. Ilmu Kamasutra adalah panduan lengkap bersetubuh yang perlu dipelajari semua pasangan suami isteri Click To Tweet

Dari ilmu menggoda pasangan, teknik persediaan untuk berasmara, teknik foreplay Kamasutra, teknik menaikkan nafsu pasangan, posisi-posisi seks hebat, sehinggalah kepada mengikat hati pasangan selepas bersetubuh.

Pengarang Kamasutra iaitu Vatsayana telah melakukan kajian yang begitu terperinci dan lengkap tentang gerak-laku manusia dan bagaimana untuk bermain dengan emosi pasangan di ranjang.

Ini adalah salah satu kekuatan teknik Kamasutra yang menjadikan ilmu ini begitu berkesan dan terkenal di serata dunia.

Teknik Kamasutra Yang Sebenar

Ilmu menggoda yang diajar oleh Kamasutra bukan sahaja boleh membuat pasangan tidak sabar-sabar untuk berasmara, tetapi juga boleh meningkatkan keintiman hubungan suami isteri.

Begitu juga teknik foreplay Kamasutra seperti teknik memeluk, teknik menggigit, teknik mencakar, dan pelbagai lagi teknik pemanasan Kamasutra untuk membuat pasangan benar-benar panas dan bersedia untuk beraksi lincah di ranjang.

Teknik foreplay advance Kamasutra seperti teknik seks oral pula sudah pasti dapat meningkatkan ghairah dan nafsu pasangan ke tahap maksimum supaya beliau dapat memberi 100% ketika bersetubuh.

Posisi bersetubuh Kamasutra pula tidak perlu dipertikaikan lagi keberkesanannya. Jangan terkejut jika saya beritahu hampir 99% posisi-posisi bersetubuh moden pada masa sekarang adalah posisi seks Kamasutra.

Anda boleh lihat sendiri dan bandingkan posisi seks moden yang dikongsi atau diajarkan oleh pakar seksologi pada sekadar dengan posisi seks asli Kamasutra. Tak perlu hairan sekiranya posisi-posisi seks tersebut adalah sama seperti posisi-posisi bersetubuh Kamasutra.

Bukan hanya posisi seks, teknik Kamasutra juga merangkumi bagaimana untuk memanfaatkan posisi-posisi seksnya dengan cara terbaik. Teknik menujah zakar yang diajar kepada suami bukan sahaja dapat memuaskan isteri sehingga orgasma, tetapi juga dapat membantu suami ‘bermain’ lebih lama dan membuat zakar benar-benar keras.

Begitu juga teknik mengemut faraj yang diajarkan kepada para isteri. Teknik ini membantu isteri meningkatkan syahwat suami ke tahap yang belum pernah beliau rasai. Jika sebelum ini suami hanya melayan anda secara sambil lewa, dengan teknik mengemut faraj Kamasutra, dijamin beliau akan melayan anda seperti permaisuri kembali.

Ilmu-ilmu yang diajar oleh Kamasutra ini telah terbukti adalah ilmu bersetubuh lengkap yang perlu dipelajari oleh setiap pasangan suami isteri yang ingin menyerikan kembali hubungan di ranjang yang semakin suram.

Malah ilmu Kamasutra ini juga perlu dipelajari oleh pasangan yang bakal mendirikan rumahtangga. Siapa yang tak mahu malam pertama mereka penuh nikmat? Sudah pasti pengalaman malam pertama yang dilalui dengan mempraktikkan teknik Kamasutra tak akan dilupakan selama-lamanya.

Belajar Ilmu Kamasutra Yang Original

Anda boleh melakukan carian Google dan membaca artikel-artikel yang terdapat pada laman-laman web. Pada masa sekarang banyak laman web yang berkongsi panduan dan teknik Kamasutra ini. Ini adalah salah satu cara untuk mempelajari teknik bersetubuh Kamasutra.

Tetapi awas, anda takkan dapat sahkan adakah teknik Kamasutra yang diberikan itu adalah teknik Kamasutra yang original, atau teknik tangkap muat.

Anda takkan rugi wang ringgit kerana kebanyakan panduan tersebut dikongsi dengan percuma. Tetapi anda akan rugi masa dan tenaga. Dan anda juga akan kecewa kerana teknik-teknik tidak berkesan apabila dicuba.

Jika anda benar-benar serius untuk belajar teknik Kamasutra asli, anda benar-benar memerlukan ilmu yang telah terbukti berkesan untuk memberi nikmat mutlak kepada hubungan suami, anda ingin membuat pasangan anda puas kembali di ranjang – anda perlu dapatkan panduan E-buku Kamasutra Bergambar.

Panduan Kamasutra Bergambar adalah panduan asli Kamasutra yang telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu sepenuhnya. Panduan ini mengandungi teknik Kamasutra yang lengkap, 100% asli seperti yang diajarkan oleh pengarang Kamasutra – Vatsayana.

Panduan ini juga memberi ilmu dan teknik ekstra dari tiga kitab panduan seks klasik yang sama hebatnya dengan kitab Kamasutra.

Panduan ini bukan percuma. Anda perlu mengeluarkan wang anda untuk mendapatkan ilmu ini.

Jika anda seorang yang berkira wang ringgit untuk mendapatkan ilmu yang boleh anda gunakan sampai bila-bila, yang telah dijamin akan membuat anda bahagia - anda boleh teruskan usaha anda mencari teknik Kamasutra melalui artikel-artikel pada laman web.

Tetapi jika anda seorang yang benar-benar serius ingin menyerikan kembali hubungan di ranjang yang semakin suram, dan perlu dapatkan panduan E-Buku Kamasutra Bergambar.

Tidak perlu saya katakan lagi bahawa ilmu yang sukar didapati ini tidak akan dapat dinilai dengan wang ringgit. Malah, tidak ada nilai yang boleh diletakkan untuk ilmu yang boleh membahagiakan hubungan suami isteri.

Baca lebih lanjut bagaimana E-Buku panduan Kamasutra Bergambar boleh membantu anda melalui link di bawah

KLIK DI SINI UNTUK BELAJAR ILMU KAMASUTRA ASLI DAN BERI PEMBAHARUAN DALAM HUBUNGAN ASMARA ANDA

Admin Kamasutra Bergambar

Admin Kamasutra Bergambar

Penulis & Penerbit at Kamasutra Bergambar. Admin Kamasutra Bergambar(Info Seks Melayu) adalah pengarang dan penerbit Ebuku Kamasutra Bergambar yang mengandungi ilmu dari empat Kitab Asmara Silam dan 102 Posisi Seks Unikuntuk membantu pasangan meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Wajib Baca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.