Teknik Bersetubuh Kamasutra Untuk Suami - 6 Teknik Menujah Yang Anda Perlu Belajar

Semua orang dah tahu apa itu Kamasutra. Kalau ada yang masih tak pernah dengar tentang Kamasutra, atau masih mencari maklumat lebih lanjut tentang ilmu Kamasutra, ini adalah laman web yang paling sesuai untuk anda.

Teknik bersetubuh Kamasutra

Ilmu Kamasutra adalah himpunan ilmu dan teknik bersetubuh yang lengkap Click To Tweet

Persepsi Yang Salah Tentang Kamasutra

Ramai yang masih ingat teknik Kamasutra hanya himpunan posisi-posisi seks yang unik. Tetapi sebenarnya ilmu Kamasutra adalah sangat luas, bukan sekadar posisi bersetubuh.

Ajaran sebenar Kamasutra boleh dikatakan sebagai panduan lengkap bersetubuh buat pasangan suami isteri. Ada juga ajaran Kamasutra yang boleh meningkatkan keintiman dalam kehidupan harian suami isteri.

Contohnya, ilmu Kamasutra sebenar ada mengajar bagaimana untuk menggoda pasangan dalam kehidupan harian.

Dalam erti kata lain, ramai yang salah faham tentang ilmu Kamasutra, dan ramai tak tahu Kamasutra sebenarnya adalah panduan lengkap kehidupan suami isteri.

Jika dah jelas tentang apa itu Kamasutra, jom kita salah satu teknik bersetubuh Kamasutra. Teknik yang saya maksudkan ialah teknik menujah.

Teknik Bersetubuh Kamasutra Untuk Suami

Terdapat banyak teknik bersetubuh Kamasutra yang dikhususkan untuk para suami. Teknik menujah zakar adalah salah satu daripada teknik-teknik Kamasutra.

Jika asyik menujah dengan rentak yang sama, sudah pasti isteri akan bosan kerana tiada kelainan dalam nikmat yang dirasakan.

Di sinilah anda perlu pandai menukar rentak mendayung, dan cara menujah untuk beri lebih nikmat pada isteri.

Berikut ialah enam teknik menujah zakar yang diajar oleh Kamasutra.

Teknik Membulat

Masukkan zakar ke dalam faraj, tetapi jangan masukkan sampai habis. Pegang batang zakar dengan tangan anda dan gerakkan zakar dalam gerakan membulat dengan tangan. Kelilingi faraj isteri dengan zakar supaya kepala zakar menyentuh setiap kawasan lubang faraj.

Gerakan ini membolehkan isteri berasa nikmat baru pada kawasan yang disentuh kepala zakar.

Menggosok G-Spot

Seperti namanya, teknik ini memerlukan anda menggosok zakar pada kawasan G-Spot isteri.

G-Spot adalah satu ketulan daging kecil pada bahagian atas permukaan lubang faraj. Titik ini adalah sangat sensitif dan boleh buat wanita klimaks jika dirangsang dengan betul. Saiz G-Spot adalah berbeza bagi setiap wanita. Ada wanita yang titik G-Spotnya besar dan menonjol. Ada pula wanita yang sebaliknya.

Masukkan separuh zakar ke dalam faraj isteri, dan gosok kawasan G-Spot tersebut.

Teknik Menusuk

Teknik bersetubuh Kamasutra ini sesuai dilakukan pada posisi seks Missionary, atau sebarang posisi di mana suami berada di atas isteri.

Pastikan pinggang isteri rendah. Jangan angkat pinggang atau lapik bantal di bawah punggung isteri. Anda berada di atas isteri di mana bahu anda selari dengan bahu isteri.

Pada posisi ini anda akan boleh menusuk zakar sambil merangsang biji kelentit isteri. Secara tak langsung isteri lebih nikmat dan mudah klimaks.

Teknik menujah ini sangat sesuai dilakukan dengan perlahan-lahan. Jika dilakukan dengan rakus, isteri akan berasa sakit pada biji kelentit beliau.

Baca juga bagaimana nak buat Posisi Seks Missionary lebih nikmat

Teknik Tolak Tarik

Teknik menujah ini mudah dilakukan. Masukkan zakar ke dalam faraj seperti biasa, dan tarik zakar keluar perlahan-lahan. Kemudian tujah semula zakar dengan laju.

Teknik ini sangat sesuai untuk aktiviti bersetubuh yang rakus dan liar. Ramai juga wanita yang suka teknik ni kerana teknik bersetubuh Kamasutra ini menggabungkan teknik menggoda dan teknik rakus.

Teknik Kiri Kanan

Ketika anda menujah faraj isteri, tujukan zakar anda ke sisi kiri atau kanan. Contohnya tujah ke arah kiri, tarik dan tujah ke arah kanan pula. Atau tujah ke arah kira berkali-kali, kemudian ulangi untuk sebelah kanan pula.

Teknik ini popular dan selalu diamalkan oleh masyarakat dahulu-kala. Baru-baru ini pula kajian sains mendapati biji kelentit atau klitoris menjadi lebih sensitif sekiranya dirangsang dari arah sisi. Jadi gunakan ilmu ini untuk kelebihan anda.

Teknik Burung Lelayang

Tujah faraj isteri dengan gerakan yang cetek tetapi laju, tanpa mengeluarkan zakar dari faraj. Ini adalah teknik bersetubuh Kamasutra yang dinamakan teknik burung lelayang.

Bagi kebanyakan wanita, tempat yang paling sensitif pada lubang faraj ialah antara 1 inci dari bibir faraj. Jadi teknik ini dicipta untuk merangsang kawasan tersebut.

Banyak Lagi Teknik Bersetubuh Kamasutra

Sebenarnya banyak lagi teknik bersetubuh yang diajar oleh Kamasutra. Teknik menujah ini mungkin cuma 0.01% sahaja daripada teknik bersetubuh Kamasutra yang lengkap.

Jika anda nak tahu lebih lanjut tentang ilmu Kamasutra sebenar, anda boleh baca tip-tip yang diberikan di blog laman web ini, atau anda boleh terus dapatkan panduan Kamasutra Bergambar – satu-satunya panduan lengkap Kamasutra di dalam Bahasa Melayu.

Klik di ini untuk mendapatkan panduan E-Buku Kamasutra Bergambar

Selain teknik menujah, teknik seperti ilmu ciuman, ilmu foreplay seperti menggigit, mencakar, ilmu seks oral, ilmu tahan lama – semuanya terkandung dalam teknik bersetubuh Kamasutra.

Jadi jika anda benar-benar serius nak belajar ilmu Kamasutra yang sebenar, yang asli – saya syor anda terus dapatkan panduan E-Buku Kamasutra Bergambar sekarang juga.

Admin Kamasutra Bergambar

Admin Kamasutra Bergambar

Penulis & Penerbit at Kamasutra Bergambar. Admin Kamasutra Bergambar(Info Seks Melayu) adalah pengarang dan penerbit Ebuku Kamasutra Bergambar yang mengandungi ilmu dari empat Kitab Asmara Silam dan 102 Posisi Seks Unikuntuk membantu pasangan meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Wajib Baca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.