Posisi Bersetubuh Untuk Merangsang G-Spot Isteri

Ramai suami tak tahu terdapat satu titik kecil pada faraj isteri mereka yang dinamakan titik G-Spot. Titik G-Spot ni adalah antara organ seksual yang jika dirangsang dengan betul – dengan mudah boleh buat isteri klimaks.

Posisi bersetubuh untuk merangsang g-spot isteri
Buat isteri puas hanya dengan merangsang G-Spot beliau

Titik G-Spot – Titik Nikmat Wanita

G-Spot atau titik nikmat wujud pada semua wanita. Yang membezakan adalah saiz organ ni. Seperti yang saya katakan sebelum ni, tak ramai suami yang sedar kewujudan titik ni pada isteri mereka. Oleh itu, mereka tak beri rangsangan pada bahagian ni ketika bersetubuh.

Malah ramai juga wanita yang tak tahu mereka ada titik G-Spot di dalam faraj mereka.

Sangat rugi kerana titik G adalah antara organ seks yang paling sensitif pada tubuh wanita.

Secara ringkas, G-Spot adalah sebahagian daripada biji kelentit, atau klitoris. Biji kelentit memanjang ke dalam faraj wanita, dan titik G adalah sambungan daripada biji kelentit.

Ini buat G-Spot sangat sensitif, sama seperti biji kelentit.

G-Spot adalah sambungan daripada klitoris. Ramai yang tak tahu fakta ni. Click To Tweet

Lokasi G-Spot – Kat Mana Ya?

Kedudukan titik ni berbeza untuk setiap wanita. Maklumlah, bentuk fizikal manusia berbeza, termasuk bentuk faraj, saiz lubang faraj, dan sebagainya – begitu juga lokasi dan saiz G-Spot.

Tetapi, semua pakar seksual bersetuju G-Spot berada antara dua hingga tiga inci daripada bukaan faraj.

Walau bagaimanapun, titik ni sukar dicari jika isteri anda tak benar-benar ghairah.

G-Spot hanya akan timbul dan menonjol sekiranya wanita tersebut benar-benar terangsang. Ini kerana apabila wanita ghairah dan terangsang, darah akan mengalir dengan laju ke kawasan tersebut. Ini buat titik tersebut membengkak, seterusnya timbul pada kawasan dinding faraj.

Mencari Titik G-Spot Isteri

Cara nak mencari titik G-Spot isteri sebenarnya tak susah. Tetapi, yang paling penting anda perlu buat isteri anda terangsang terlebih dahulu – benar-benar terangsang.

Lakukan foreplay dulu dengan isteri, atau seks oral untuk buat isteri ghairah.

Selepas anda pasti isteri benar-benar ghairah, masukkan jari anda ke dalam faraj beliau. Cari titik G di bahagian atas dinding lubang faraj, antara 2 hingga 3 inci dari bukaan faraj.

Titik G-Spot ni kecil sahaja – hanya benjolan daging yang menonjol kat dinding faraj. Kalau isteri benar-benar ghairah, tak sukar anda nak jumpa titik ni.

Lokasi Titik G-Spot isteri anda

Jika anda dah jumpa, cuba gosok titik tersebut dan lihat reaksi isteri. Jika beliau beri reaksi luar biasa – tahniah, anda dah jumpa titik G-Spot isteri anda.

Tak Jumpa Titik G-Spot Isteri

Jangan kecewa sekiranya anda tak jumpa titik G isteri anda ketika pertama kali anda cuba. Mungkin isteri tidak ghairah sepenuhnya, menyebabkan titik G beliau tidak menonjol.

Atau mungkin saiz titik G isteri anda kecil, menyukarkan anda untuk menjumpai titik tersebut.

Cuba buat isteri lebih ghairah, dan teruskan mencari. Jangan lupa – semua wanita ada titik G-Spot, anda hanya perlu cari sampai jumpa.

Cara Merangsang Titik G-Spot Isteri

Sekarang anda dah jumpa titik nikmat isteri, bagaimana cara terbaik nak merangsang titik ni?

Cara paling mudah adalah guna jari anda. Gosok titik tersebut dengan jari anda dan lihat isteri menggeliat kesedapan.

Tetapi awas, jangan gosok atau tekan terlalu kuat. Titik ni sangat sensitif dan perlu dirangsang dengan lembut, bukan rakus.

Jangan lupa, G-Spot adalah sambungan daripada biji kelentit. Tahap sensitivitinya sama dengan biji kelentit. Oleh itu, main dengan lembut.

Jika anda gosok dan rangsang dengan betul, isteri boleh klimaks hanya dengan rangsangan jari anda pada G-Spot beliau.

Selain guna jari, anda juga boleh rangsang titik G isteri ketika bersetubuh.

5 Posisi Bersetubuh Untuk Merangsang G-Spot Isteri

Bayangkan anda boleh merangsang titik G isteri dengan zakar ketika bersetubuh – sudah pasti isteri akan mengalami nikmat yang hebat.

Dengan mudah beliau boleh puas sehingga klimaks dengan rangsangan tambahan pada G-Spot beliau.

Di sini saya beri 5 posisi seks untuk merangsang G-Spot isteri.

Posisi G

Posisi Bersetubuh G

Sesuai dengan namanya, posisi ini dicipta khusus untuk merangsang G-Spot, dan juga biji kelentit wanita ketika bersetubuh. Untuk buat posisi ni lebih nikmat, suami boleh letak tangan pada perut isteri dan tekan lembut perut beliau. Ini akan beri rangsangan tambahan dari luar kepada kawasan titik G isteri, dan buat lubang faraj lebih sempit.

Posisi Gunting

Posisi Bersetubuh Gunting

Posisi ini mungkin sukar dilakukan bagi yang pertama kali mencuba. Tetapi kesannya boleh buat isteri mendesah nikmat. Ketika suami mendayung pada posisi ini, dengan mudah suami boleh menghentam dan menggesel biji kelentit isteri. Posisi zakar juga boleh merangsang titik G-Spot isteri. Cuma perlu sengetkan sedikit zakar ke lokasi titik G isteri anda.

Posisi Koboi

Posisi Bersetubuh Koboi

Suami menunggang isteri seperti menunggang kuda – ini adalah antara posisi terbaik untuk merangsang biji kelentit dan G-Spot isteri. Walaupun zakar tidak menujah dalam pada posisi ni, dengan mudah anda boleh menggesel biji kelentit dan titik G isteri ketika mendayung. Minta kerjasama isteri untuk gerak dan goyang bersama ketika anda menujah. Ini beri lebih nikmat pada posisi ini.

Posisi Sudu (Scoop)

Posisi Bersetubuh Scoop

Bukan posisi sudu spoon ya, ini posisi sudu scoop. Jika pada posisi spoon suami memasuk isteri dari belakang, posisi scoop pula suami menujah isteri daripada hadapan. Seperti kebanyakan posisi bersetubuh untuk merangsang G-Spot isteri, posisi tidak menujah dengan dalam. Yang paling penting ialah anda boleh menggesel biji kelentit dan titik G isteri anda.

Posisi Wanita di Atas

Posisi Bersetubuh Wanita di Atas

Posisi bersetubuh yang popular untuk wanita yang suka dominasi. Posisi bersetubuh ini sangat sesuai sekiranya isteri ingin mengambil alih tugas untuk merangsang G-Spot beliau. Pada posisi ini isteri bebas bergerak dan mencari “sweet spot” terbaik untuk merangsang titik G beliau. Suami hanya perlu bekerja sama dan merangsang bahagian lain pada tubuh isteri – dengan mudah isteri boleh klimaks.

Selamat mencuba!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on print
Admin Kamasutra Bergambar

Admin Kamasutra Bergambar

Penulis & Penerbit at Kamasutra Bergambar. Admin Kamasutra Bergambar(Info Seks Melayu) adalah pengarang dan penerbit Ebuku Kamasutra Bergambar yang mengandungi ilmu dari empat Kitab Asmara Silam dan 102 Posisi Seks Unikuntuk membantu pasangan meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Wajib Baca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.