Mencari Posisi Bersetubuh Bergambar Terbaik – Misi Untuk Suami Isteri

Masih ramai pasangan suami isteri yang mencari posisi bersetubuh bergambar untuk dijadikan rujukan ketika berjimak. Malah, kata carian posisi bersetubuh, posisi jimak dan posisi seks adalah antara carian yang sering dilakukan di laman web ini.

Mencari posisi bersetubuh bergambar

Ramai pasangan yang masih mencari posisi bersetubuh bergambar, segalanya ada di laman web ni. Click To Tweet

Apakah keistimewaan posisi bersetubuh bergambar sehingga istilah ini begitu popular?

Yang paling utama sudah pasti ilmu bersetubuh yang jelas dengan gambar sebagai panduan kepada pasangan suami isteri yang kurang ilmu tentang teknik berjimak.

Tetapi, dalam banyak-banyak posisi bersetubuh bergambar, apakah posisi bersetubuh terbaik yang boleh diamalkan oleh anda berdua?

Lambakan Posisi Bersetubuh Bergambar

Agak-agak anda ada berapa posisi bersetubuh sekarang ni? Jangan terkejut jika saya katakan terlalu banyak posisi seks yang ada pada masa sekarang.

Kebanyakan posisi-posisi ini dicipta sebagai variasi kepada posisi seks asas. Tukar sikit posisi tangan atau kaki, mereka dah gelarkan posisi tersebut sebagai posisi bersetubuh yang baru.

Akibatnya, terlalu banyak posisi bersetubuh yang terdapat sekarang ni.

Ini adalah perkara yang bagus, kerana pasangan suami isteri dapat beri pembaharuan dalam hubungan kelamin mereka. Tetapi apa yang tak bagus, ialah kebanyakan posisi bersetubuh baru yang dicipta ni, semuanya lebih kurang sama sahaja.

Tak ada keunikan atau keistimewaan.

Misi Mencari Posisi Bersetubuh Bergambar Terbaik

Anda pentingkan kualiti atau kuantiti? Jika anda lebih pentingkan kuantiti daripada kualiti, anda boleh cuba semua posisi bersetubuh yang banyak didedahkan di laman-laman web sekarang ni.

Tetapi, jika anda seorang yang mahukan kualiti, bukan kuantiti – teruskan baca.

Saya juga seperti anda. Saya percaya kualiti adalah lebih penting daripada kuantiti. Konsep ini juga boleh diaplikasikan kepada posisi seks.

Lebih baik mengamalkan posisi seks atau posisi jimak yang berkualiti, daripada mencuba pelbagai posisi tetapi tak dapat beri nikmat yang sama seperti posisi bersetubuh yang ada “class”.

Posisi-posisi bersetubuh yang berkualiti sebenarnya tak susah nak cari. Semuanya bermula daripada posisi asas, atau sumber segala posisi-posisi yang terdapat sekarang.

Sumber segala posisi bersetubuh bergambar yang saya maksudkan ialah posisi bersetubuh Kamasutra.

Posisi Bersetubuh Kamasutra – Sumber Semua Posisi Seks

Posisi Kamasutra adalah sumber segala posisi seks yang ada sekarang ni. Boleh dikatakan Kamasutra adalah perintis posisi bersetubuh bergambar.

Jika anda perhatikan betul-betul segala posisi seks yang ada sekarang ni, boleh dikatakan semuanya diubah suai daripada posisi seks Kamasutra.

Sebagai perintis posisi bersetubuh – sudah pasti posisi Kamasutra adalah posisi bersetubuh terbaik.

Begitu juga ilmu-ilmu asmara silam seperti kitab Ananga Ranga, Taman Harum (The Perfumed Garden), dan Manual Seks Tao.

Kitab Kamasutra dan Ananga Ranga adalah dari India, Taman Harum dari timur tengah dan manual seks Tao pula berasal dari negara Cina.

Keempat-empat kitab ilmu suami isteri ini adalah sumber dan perintis kepada segala ilmu bersetubuh yang ada sekarang ni.

Jika anda pernah baca kitab Tajul Muluk yang popular satu masa dahulu, anda pasti terkejut jika saya katakan kebanyakan kandungan kitab tersebut diambil dari keempat-empat kitab ilmu asmara yang saya sebut kat atas.

Belajar Posisi Bersetubuh Bergambar Yang Asli

Anda dah tahu ilmu Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum, dan Manual Seks Tao adalah sumber segala ilmu bersetubuh, kenapa anda nak belajar ilmu yang telah diubah suai. Bukankah lebih baik jika anda dapatkan ilmu ni daripada yang original.

Kalau saya nak ajar satu-satu ilmu dari keempat-empat kitab ni pada laman blog, memang berterabur dan tak tersusun. Oleh itu saya dah himpunkan ilmu dari keempat-empat kitab ni dan dibukukan dalam bentuk E-Buku.

Panduan E-Buku Kamasutra Bergambar adalah gabungan kitab Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum, dan Manual Seks Tao. Panduan setebal 253 muka surat ini boleh dikatakan adalah panduan lengkap ilmu bersetubuh buat suami isteri.

Panduan ini juga mengandungi 102 posisi bersetubuh bergambar – berserta penerangan dan tip bagaimana untuk memaksimumkan nikmat pada setiap posisi.

Klik di sini jika anda nak tahu lebih lanjut bagaimana panduan Kamasutra Bergambar boleh bantu anda mencari posisi bersetubuh bergambar terbaik

Saya nasihat anda dapatkan panduan Kamasutra Bergambar jika anda serius nak alami nikmat sebenar ketika bersetubuh.

Admin Kamasutra Bergambar

Admin Kamasutra Bergambar

Penulis & Penerbit at Kamasutra Bergambar. Admin Kamasutra Bergambar(Info Seks Melayu) adalah pengarang dan penerbit Ebuku Kamasutra Bergambar yang mengandungi ilmu dari empat Kitab Asmara Silam dan 102 Posisi Seks Unikuntuk membantu pasangan meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Wajib Baca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Belajar 102 Posisi Seks Hebat?

Terokai nikmat baru ketika bersetubuh dengan 102 posisi seks terpilih dari 4 Kitab Asmara Silam. Dijamin pengalaman anda di ranjang lebih hebat & nikmat.