Tunggu! Sebelum Anda Buat Tempahan..

Saya ingin memberi peluang kepada anda mendapatkan ilmu-ilmu hebat untuk memberi lebih nikmat dalam hubungan di ranjang.

4 Panduan Hebat yang hanya boleh anda dapat melalui laman ini!

Ebook 90 Kesalahan Seks 2018

Panduan 90 Kesalahan Seks

Screenshot Ebuku 90 Kesalahan Seks

Panduan ini akan mendedahkan kesalahan-kesalahan seks yang sering dilakukan oleh lelaki dan wanita ketika melakukan hubungan seks.

Panduan ini juga akan membuka mata anda tentang kesalahan-kesalahan yang anda lakukan, akan membuatkan anda berfikir dan berkata, “Oh, tak tahu pun perbuatan tu salah dan tak sesuai dilakukan ketika seks”.

Elakkan diri anda daripada melakukan kesalahan-kesalahan ini. Jadikan hubungan asmara anda bersama si dialebih sempurna tanpa sebarang kesalahan, sekaligus membuatkan hubungan asmara anda lebih nikmat dan mengasyikkan.

  • Bernilai RM20.00
Ebook 101 Idea Asmara 2018

Panduan 101 Idea Asmara

Screenshot 101 Idea Asmara

Panduan ini mengandungi 101 Idea Asmara untuk anda realisasikan bersama si dia. Idea-idea asmara yang terkandung di dalam panduan ini bukanlah idea asmara yang biasa anda dengar.

Idea-idea ini merangkumi dari teknik mengusik dan menggoda ketika anda sedang makan bersama si dia sehinggalah kepada idea-idea nakal dan erotik sebelum berasmara.

Gunakan sepenuhnya 101 Idea Asmara di dalam panduan ini untuk meningkatkan keintiman di dalam rumahtangga anda sekaligus menjadikan kehidupan berumahtangga lebih bahagia dan ceria dengan idea-idea yang nakal dan menggoda.

  • Bernilai RM27.00
Ebuku 50 Teknik Foreplay 2018

Panduan 50 Teknik Foreplay

Screenshot 50 Teknik Foreplay

Panduan Teknik Foreplay ini mengandungi 25 Teknik Foreplay yang boleh diamalkan oleh si suami kepada isteri dan 25 Teknik Foreplay yang boleh si isteri lakukan kepada si suami.

Teknik-teknik ini adalah unik dan anda akan tidak akan dapat teknik-teknik ini dari sebarang sumber-sumber penerbitan Bahasa Melayu yang lain!

Gunakan teknik-teknik ini sebelum berdayung dan lihat bagaimana pasangan anda akan mengeliat dan mengerang kesedapan dengan kehebatan teknik anda.

Jangan pula marah pasangan anda sekiranya si dia tidak tahan dan klimaks sebelum berdayung kerana kehebatan teknik-teknik ini.

  • Bernilai RM30.00
Ebuku Variasi Posisi Asmara 2018

Panduan Variasi Posisi Asmara

Screenshot Variasi Posisi Asmara

Panduan Variasi Posisi Asmara ini adalah teknik “Advance” kepada mereka yang mahukan lebih kenikmatan daripada Posisi-Posisi Seks yang terdapat di dalam E-Buku Kamasutra Bergambar.

Ketahui bagaimana variasi posisi asmara yang dicipta khusus hasil daripada gabungan posisi-posisi seks ini dapat memberikan sensasi sepenuhnya kepada zakar dan faraj ketika berasmara sekaligus memberikan kenikmatan yang belum pernah anda dan si dia rasai ketika melakukan hubungan seks.

Anda harus mencuba sendiri variasi-variasi ini untuk merasai sensasi dan kenikmatan yang sukar untuk saya gambarkan dengan kata-kata.

  • Bernilai RM40.00

Semua Panduan Ini Bernilai RM117, Tetapi Anda Hanya Perlu Menambah RM20.00 untuk mendapatkan 4 Panduan Eksklusif Ini

Tetapi anda harus bertindak segera kerana tawaran yang saya berikan ini adalah terhad.

Tawaran Pakej Ilmu Asmara Mutlak Ini Akan Tamat Dalam Tempoh

Ebuku Kamasutra

RM30

  • Ebuku Kamasutra Bergambar
  • Ebuku 90 Kesalahan Seks
  • Ebuku 101 Idea Asmara
  • Ebuku 50 Teknik Foreplay
  • Ebuku Variasi Posisi Asmara
Tempah Sekarang (RM30)

Mereka yang berpuas hati

Dijamin Tak Rugi

Salam sejahtera kepada Kamasutra versi Melayu... Saya cuba beli ebook ni nampaknya tak sia-sia, dapat membantu saya dan pasangan lebih bermakna setiap kali kami bersama. Hubungan kami juga bertambah baik dengan ifnormasi dan tips-tips yang diberi. Sesapa yang masih ragu-ragu nak beli buku ni, beli la lekas, saya jamin anda tak rugi. Terima kasih atas Ebook yang anda jual, memuaskan hati saya...Saya harap kalian akan dapat menambah bilangan buku rujukan seperti ini dan dapat menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya..

Testimonial Kamasutra Bergambar
Boy

Sebagai individu yang dahagakan ilmu pengetahuan yang akan menyegarkan hubungan seks yang hambar dan suram, saya pasti anda tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan ebuku-ebuku hebat ini.

Panduan Ebuku-Ebuku ini bukan sahaja boleh menyelesaikan masalah hubungan seks yang suram, tetapi dapat membantu anda untuk meningkatkan skill dan teknik hubungan di ranjang untuk memberikan pengalaman baru yang belum pernah anda si dia alami sebelum ini.

Saya berharap anda tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan Panduan-panduan ini kerana harga RM50 untuk Pakej Ilmu Asmara Mutlak yang saya berikan ini adalah amat terhad.

Jangan kecewa nanti sekiranya anda tidak mengambil tindakan segera untuk membuat tempahan sekarang dan apabila anda kembali laman tawaran ini telah tiada kerana tempoh tawaran telah tamat.

Jangan lepaskan peluang ini dan jangan lagi teragak-agak untuk mendapatkan panduan ini. Percayalah pelaburan yang anda lakukan untuk hari ini akan memberikan manfaat yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit, sehingga ke akhir hayat!

Klik Butang Tempah Sekarang dan Dapatkan Panduan-Panduan Hebat Ini Sekarang Juga.

TEMPAH SEKARANG (RM50)