Tunggu! Sebelum Anda Buat Tempahan

Saya ingin beri peluang kepada anda dapatkan ilmu-ilmu hebat untuk beri lebih nikmat dalam hubungan di ranjang

4 Panduan Hebat yang hanya boleh didapati dari laman ini!

Panduan 90 Kesalahan Seks

Ebook 90 Kesalahan Seks 2019

Panduan ini akan mendedahkan kesalahan-kesalahan seks yang sering dilakukan oleh lelaki dan wanita ketika melakukan hubungan seks.

Panduan ini juga akan membuka mata anda tentang kesalahan-kesalahan yang anda lakukan, akan membuatkan anda berfikir dan berkata, “Oh, tak tahu pun perbuatan tu salah dan tak sesuai dilakukan ketika seks”.

Elakkan diri anda daripada melakukan kesalahan-kesalahan ini. Jadikan hubungan asmara anda bersama si dialebih sempurna tanpa sebarang kesalahan, sekaligus membuatkan hubungan asmara anda lebih nikmat dan mengasyikkan.

  • Bernilai RM20.00

Panduan 101 Idea Asmara

Ebook 101 Idea Asmara 2019

Panduan ini mengandungi 101 Idea Asmara untuk anda realisasikan bersama si dia. Idea-idea asmara yang terkandung di dalam panduan ini bukanlah idea asmara yang biasa anda dengar.

Idea-idea ini merangkumi dari teknik mengusik dan menggoda ketika anda sedang makan bersama si dia sehinggalah kepada idea-idea nakal dan erotik sebelum berasmara.

Gunakan sepenuhnya 101 Idea Asmara di dalam panduan ini untuk meningkatkan keintiman di dalam rumahtangga anda sekaligus menjadikan kehidupan berumahtangga lebih bahagia dan ceria dengan idea-idea yang nakal dan menggoda.

  • Bernilai RM27.00

Panduan 50 Teknik Foreplay

Ebook 50 Teknik Foreplay 2019

Panduan Teknik Foreplay ini mengandungi 25 Teknik Foreplay yang boleh diamalkan oleh si suami kepada isteri dan 25 Teknik Foreplay yang boleh si isteri lakukan kepada si suami.

Teknik-teknik ini adalah unik dan anda akan tidak akan dapat teknik-teknik ini dari sebarang sumber-sumber penerbitan Bahasa Melayu yang lain!

Gunakan teknik-teknik ini sebelum berdayung dan lihat bagaimana pasangan anda akan mengeliat dan mengerang kesedapan dengan kehebatan teknik anda.

Jangan pula marah pasangan anda sekiranya si dia tidak tahan dan klimaks sebelum berdayung kerana kehebatan teknik-teknik ini.

  • Bernilai RM30.00

Panduan Variasi Posisi Asmara

Ebook Variasi Posisi Asmara 2019

Panduan Variasi Posisi Asmara ini adalah teknik “Advance” kepada mereka yang mahukan lebih kenikmatan daripada Posisi-Posisi Seks yang terdapat di dalam E-Buku Kamasutra Bergambar.

Ketahui bagaimana variasi posisi asmara yang dicipta khusus hasil daripada gabungan posisi-posisi seks ini dapat memberikan sensasi sepenuhnya kepada zakar dan faraj ketika berasmara sekaligus memberikan kenikmatan yang belum pernah anda dan si dia rasai ketika melakukan hubungan seks.

Anda harus mencuba sendiri variasi-variasi ini untuk merasai sensasi dan kenikmatan yang sukar untuk saya gambarkan dengan kata-kata.

  • Bernilai RM40.00
Semua Panduan Ini Bernilai RM117, Tetapi Anda Hanya Perlu Tambah RM20 untuk mendapatkan 4 Panduan Eksklusif Ini
Pakej Ilmu Asmara Mutlak 2019
Tetapi anda harus bertindak segera kerana tawaran yang saya berikan ini adalah terhad.
Tawaran Pakej Ilmu Asmara Mutlak Ini Akan Tamat Dalam Tempoh
Jam
Minit
Saat
Laman ini akan dihapuskan selepas tawaran tamat.
Klik butang DAPATKAN SEKARANG di bawah dan dapatkan panduan ini sebelum tawaran tamat

PAKEJ ILMU ASMARA MUTLAK

PILIHAN TERBAIK!
RM117
RM 50 Tawaran Terhad
  • EBUKU KAMASUTRA BERGAMBAR
  • EBUKU 90 KESALAHAN SEKS
  • EBUKU 101 IDEA ASMARA
  • EBUKU 50 TEKNIK FOREPLAY
  • EBUKU VARIASI POSISI ASMARA
Popular

Ebuku Kamasutra Bergambar

RM 30
  • EBUKU KAMASUTRA BERGAMBAR
  • EBUKU 90 KESALAHAN SEKS
  • EBUKU 101 IDEA ASMARA
  • EBUKU 50 TEKNIK FOREPLAY
  • EBUKU VARIASI POSISI ASMARA

Mereka yang berpuas hati

Nyata Tidak Rugi Wang Yang Dilaburkan
Nyata Tidak Rugi Wang Yang Dilaburkan@Normi
Read More
Syukur.. hanya itu yang mampu saya dan isteri ungkapkan. e book ini banyak membantu kami yang hanya bersama dengan beberapa posisi hingga kami merasakan permainan ini hanya meredakan nafsu sahaja. Nyata e book ini menambah lagi daya kreativiti kami dan tak sabar untuk mempraktikkan bersama. Nyata tidak rugi wang yang dilaburkan untuk kebahagiaan dan kepuasan bersama. Harap tuan teruskan dan dapat membantu pasangan lain.
Menarik Minat Suami!
Menarik Minat Suami!@Suriani
Read More
Salaam. Terima Kasih. Saya tak sabar nak mula baca. Saya send pada suami, suami seorang yang kurang gemar membaca, walaupun telah banyak dan pelbagai buku saya beli untuk kami baca dan amalkan. Pada awalnya suami juga enggan izinkan saya beli pakej ini, tapi setelah dipujuk dia setuju. Saya terus send salah satu buku padanya dan dia kata seronok baca dan tak sabar nak praktikkan bila balik nanti. Ayat yang ringkas dan padat sangat mudah difahami menarik minat suami dan memberikan saya semangat untuk berusaha hehe.. Malah, suami minta juga saya send buku-buku yang lain. terima kasih. moga ilmu ini dapat dikongsi dengan baik.
Dijamin Tak Rugi
Dijamin Tak Rugi@Boy
Read More
Salam sejahtera kepada Kamasutra versi Melayu… Saya cuba beli ebook ni nampaknya tak sia-sia, dapat membantu saya dan pasangan lebih bermakna setiap kali kami bersama. Hubungan kami juga bertambah baik dengan ifnormasi dan tips-tips yang diberi. Sesapa yang masih ragu-ragu nak beli buku ni, beli la lekas, saya jamin anda tak rugi. Terima kasih atas Ebook yang anda jual, memuaskan hati saya…Saya harap kalian akan dapat menambah bilangan buku rujukan seperti ini dan dapat menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya.
Suami Tertanya-Tanya
Suami Tertanya-Tanya@Aisyah
Read More
Ok.. akak dah pindahkan bahan2 ebook ke pen drive.. nampaknya ok.. thanks for the idea..suami akak tertanya2.. dari mana akak dapat idea2 baru.. wah!!!!!!..tp akak hanya tersenyum sahaja .. akak kata ada laaaaa… cuma akak belum sempat berkongsi buku ini dengan dia kerana beliau sangat sibuk dengan tugas2nya.. nanti ada masa akak akan tunjuk ebook ini pada beliau kerana beliau juga perlu tahu .. supaya sama2 “give and take” thanks ea…
Saya Sudah Memilikinya Anda Bila Lagi
Saya Sudah Memilikinya Anda Bila Lagi@Syukri
Read More
Salam saudara, terima kasih atas perhidmatannya.. satu e-book yang hebat dan segala penerangannya cukup jelas dan sangat2 sesuai untuk di praktikkan. Kepada yang sudah berkahwin dan yang akan mendirikan rumah tangga, buku ini sangat2 sesuai untuk panduan melayari bahtera bersama isteri tercinta…. saya sudah memilikinya,anda bila lagi….. saya sangat2 berpuas hati.. thanks admin……..
Previous
Next

Sebagai individu yang dahagakan ilmu pengetahuan yang akan menyegarkan hubungan seks yang hambar dan suram, saya pasti anda tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan ebuku-ebuku hebat ini.

Panduan Ebuku-Ebuku ini bukan sahaja boleh menyelesaikan masalah hubungan seks yang suram, tetapi dapat membantu anda untuk meningkatkan skill dan teknik hubungan di ranjang untuk memberikan pengalaman baru yang belum pernah anda si dia alami sebelum ini.

Saya berharap anda tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan Panduan-panduan ini kerana harga RM50 untuk Pakej Ilmu Asmara Mutlak yang saya berikan ini adalah amat terhad.

Jangan kecewa nanti sekiranya anda tidak mengambil tindakan segera untuk membuat tempahan sekarang dan apabila anda kembali laman tawaran ini telah tiada kerana tempoh tawaran telah tamat.

Jangan lepaskan peluang ini dan jangan lagi teragak-agak untuk mendapatkan panduan ini. Percayalah pelaburan yang anda lakukan untuk hari ini akan memberikan manfaat yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit, sehingga ke akhir hayat!

Klik butang DAPATKAN SEKARANG di atas dan dapatkan panduan ini sebelum tawaran tamat