Berikut ialah maklumbalas yang saya terima dari pembeli-pembeli Ebuku Kamasutra Bergambar yang sangat berpuas hati dengan panduan ini.

Berbaloi Pelaburan Saya

Terima kasih admin, saya dah baca ebook Kamasutra tu, banyaknya ilmu yang saya dapat, memang berbaloi pelaburan saya. Harap maklumkan kalau ada ebook baru.

Testimonial Kamasutra Bergambar Mac 2017
27 Mar 2017
Memang Berbeza Nikmatnya...

Alhamdulillah saya dah download semalam. Baca bersama isteri. Memang banyak ilmu yang kami tak tahu, terutama sekali kat cara nak bangkitkan ghairah pasangan.

Posisi jimak tu pun tak kurang hebatnya. Sempat juga kami cuba dua tiga posisi. Memang berbeza nikmatnya bila cuba posisi baru berbanding sebelum ni.

Terima kasih banyak-banyak kepada admin kerana sudi berkongsi ilmu ni.

Testimonial Kamasutra Bergambar Februari 2017
17 Feb 2017
Ilmu Lebih Penting

Betul cakap u, ilmu lebih penting dari segala ubat..ubat kuat ni anytime boleh beli..dah tu effect tak kekal..tapi ilmu sampai bila-bila pun boleh guna

Sebelum ni I dah beli ebook kamasutra inggeris, mahal tapi tak complete macam ebook ni..so far this is better and complete

Tak nak buat versi bahasa inggeris ke?.. I boleh tolong promote πŸ˜€

Testimoni Kamasutra Bergambar 27 Jan 2017
27 Jan 2017
Far Better and Complete

Ok..dah bole..

Memang lain sangat.. before this I just try ape yang I bace kat web..but the info in the ebook are far better and complete..memang teruja I dibuatnya πŸ™‚

Thank you for giving this knowledge to me.. πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar 24 Disember 2016
24 Dec 2016
Memang Menarik!

Ok terima kasih, dah boleh muat turun dah.. dah baca dah.. memang menarik..terima kasih πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
11 Nov 2016
Bakal Berkahwin Hujung Tahun Ni

Saya dah boleh download dengan berjayanya. Excellent service. Quick respond.

Saya bakal berkahwin hujung tahun ini, InsyaAllah. Doakan perkahwinan kami kekal bahagia ya, dan dapat amalkan segala tips ini.

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Oct 2016
Letih Kena Gomol Dengan Suami

Terima kasih diatas bantuan pihak tuan..saya dah boleh download last week..sibuk mencuba ilmu yang tuan beri.. banyak sangat :p Teknik foreplay dalam ebook tu memang best.. letih saya kena gomol dengan suami.. banyak posisi yang kami cuba.. semuanya best.. rasa nikmat baru...huhu. Minta tuan tolong inform kami kalau ada ebook baru untuk suami isteri..

Testimonial kamasutra bergambar
23 Sep 2016
Suami Pulak Yang Lebih-Lebih

Salam Admin,

Saya dah cuba posisi-posisi dalam ebook tu.. memang betul rasanya lain daripada biasa.. memang nikmat.. mula-mula suami taknak.. dia cakap semua posisi sama jer.. tapi lepas cuba dia pulak yang lebih-lebih nak test semua posisi.. hihihi

Testimonial Kamasutra Bergambar
7 Aug 2016
Banyak Benda Baru Saya Tak Tahu

Ok beres. Saya baru habis baca buku Kamasutra, buku lain belum lagi. Tak sangka banyak benda baru yang saya tak tahu.. Terima kasih!

testimonial kamasutra bergambar
26 Jul 2016
Suami Terkejut Saya Jadi Pakar

Dah dapat, and dah try. Suami terkejut tiba-tiba saya jadi pakar dalam bab-bab ni.. hihi.. Terima kasih banyak-banyak atas ilmu-ilmu yang diberikan πŸ™‚

24 Jun 2016
Banyak Rupanya Position Yang Best

Ok terima kasih.. bagus jugak ebook-ebook Kamasutra.. dapat belajar serba sedikit ilmu position.. banyak rupanya position yang best-best.. hehe.

16 May 2016
Suami Cakap Memang Berbaloi

Alhamdulillah, saya dah dapat muat turun semua ebuku tersebut. Terima kasih atas prihatin pihak admin. Suami cakap memang berbaloi melabur untuk dapatkan ilmu-ilmu ni. Terima kasih sekali lagi. Semoga terbitkan lagi ilmu-ilmu macam ni.

Testimonial kamasutra bergambar 7 Mac 2016
7 Mar 2016
Memang Betul Apa Yang Diitulis

Waalaikumsalam,

Hehe terima kasih ye.. saya dah berjaya download Ebook gunakan username n password yang diberi. Saya dah baca Ebook 90 Kesalahan, memang betul apa yang ditulis.. menarik. Anyway maaf le sebab masalah yang saya hadapi..

Ok terima kasih admin.. πŸ˜‰

Testimonial kamasutra bergambar 22 Feb 2012
22 Feb 2016
Banyak Ilmu Berguna Yang Saya Tak Tahu

Alhamdulillah...saya da dapat save dlm iBooks...suami nak baca saya tak kasi...saya nak baca dulu n surprisekan dia nanti...memang banyak ilmu berguna yang saya tak tahu... πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar 12 Feb 2016
12 Feb 2016
Memang Terbaik

Terima kasih admin.... saya suda baca... memang terbaik....mohon admin maklumkan kepada saya kalau ada ebook baru nanti.

Testimonial Kamasutra Bergambar 31 Jan 2016
31 Jan 2016
Sangat-sangat Membantu Kami Berdua

Terima kasih admin..saya sudah dapat download kesemua ebook yang diberi. Sangat-sangat membantu kami berdua yang kurang ilmu ni.. sekali lagi terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan.

Testimonial Kamasutra Bergambar 11 Jan 2016
11 Jan 2016
Suami Terus Nak Ambil Cuti

salam kembali. maklumat diterima..dah buka..buat screenshot n send kat suami.. dia balas WOW!.. terus nak ambil cuti hari ni.. :p . tq so much admin!

Testimonial Kamasutra Bergambar 31 Disember 2015
31 Dec 2015
Perkongsian Ilmu Yang Sangat Berguna

Terima kasih di atas perkongsian ilmu yang sangat berguna. Moga tuan akan terus menerbitkan panduan berguna untuk suami isteri di luar sana.

Testimonial Kamasutra Bergambar 22 Disember 2015
22 Dec 2015
12 Hari Lagi

Waalaikumussalam admin.. tq admin for your response.. really appreciate it.. sy dah cuba download drpd komputer. semua ebook berjaya dimuatturun.. saya tak terfikir nak cuba guna komputer sebelum ni.. hehe.. t,kasih banyak2 admin.. semoga terus sukses.. terima kasih keluarkan ilmu berguna untuk bakal pengantin mcm sy, hehe. 12hari lagi.. doakan kami. tq πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 Sep 2015
Minggu Depan Nak Kahwin

Assalamualaikum..Saya dah boleh buka semua ebook tadi.. minggu depan saya nak khawin dan saya bersyukur sangat baru je tahu pasal laman web ni.. Terima kasih sangat coz sudi kongsi ilmu-ilmu ni..

Testimonial Kamasutra Bergambar En. Mutalib
22 Aug 2015
Dah Lama Cari Ebook Dalam Bahasa Melayu Ni

Tuan..email dah terima..terima kasih atas maklum balas ni..memang terbaik ebook ni..puas hati sangat-sangat walaupun baru download tadi.. dah lama cari ebook dalam Bahasa Melayu ni. Terima kasih tuan admin.

Testimonial Kamasutra Bergambar
15 Jun 2015
Happy Sangat, Tak Sabar Nak Baca

Salam Admin, Saya dah received e-book, happy sangat, tak sabar nak baca. Thank you.

Testimonial Kamasutra Bergambar
12 Jun 2015
Nice Deal Business With You Guys

Ok thank you ebook received already. Nice deal business with you guys.

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Jun 2015
Ilmu-Ilmu Ini Sangat Membantu!

Terima kasih, ilmu-ilmu ini sangat membantu.. terima kasih tak terhingga saya ucapkan kerana sudi berkongsi ilmu-ilmu ini, terima kasih! πŸ˜€

Testimonial Kamasutra Bergambar
21 May 2015
Tak Sabar Nak Baca

Assalamualaikum Tuan, saya dah selesai download.. tak sabar nak baca.. terima kasih.

Testimonial Kamasutra Bergambar
19 Apr 2015
Tak Kenal Pasangan Sebelum Kahwin

Alhamdulillah.. Terima kasih.. berjaya download semuanya. Saya baru mendirikan rumahtangga.. tak kenal pasangan before kahwin..arranged marriage, kira baru nak bercinta la ni. Terima kasih atas e-book ini. Doakan kami sejahtera selalu.

Testimonial Kamasutra Bergambar
15 Mar 2015
Tiada Masalah Semuanya Berjalan Dengan Baik

Maaf tuan admin, saya tadi tersilap menaip huruf v dengan huruf kecil yang sepatutnya ditaip dengan huruf besar. Itu yang menyebabkan saya tak dapat login. Sekarang saya dah betulkan kesilapan itu dah dah dapat login ke laman muatturun saya dengan sempurna semuanya. Sekarang sudah tiada masalah dan semuanya berjalan dengan baik. Terima kasih banyak-banyak tuan admin. Tq.

Testimonial Kamasutra Bergambar
12 Mar 2015
Nyata Tidak Rugi Wang Yang Dilaburkan

Syukur.. hanya itu yang mampu saya dan isteri ungkapkan. e book ini banyak membantu kami yang hanya bersama dengan beberapa posisi hingga kami merasakan permainan ini hanya meredakan nafsu sahaja. Nyata e book ini menambah lagi daya kreativiti kami dan tak sabar untuk mempraktikkan bersama. Nyata tidak rugi wang yang dilaburkan untuk kebahagiaan dan kepuasan bersama. Harap tuan teruskan dan dapat membantu pasangan lain.

Testimonial Kamasutra Bergambar
25 Feb 2015
Boleh Buka Guna Laptop, Tablet, Handphone.. Memang Terbaik

Selamat pagi. Saya dah selesai download semua ebook tersebut
First impression memang best..boleh buka guna laptop, tablet, handphone.. memang terbaik. Saya tdk sabar nak habiskan baca utk mngetahui info2 dlm buku tersebut. Hehe Terima kasih..

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Feb 2015
Saya Bagi 5 Bintang!

Salam admin..alhamdulillah saya dh terima feedback email dr pihak tuan.sekarang saya tengah download tinggal 2 ebook lg..ebook kamasutra tu memang best..saya bagi 5 bintang.. hehe

Testimonial Kamasutra Bergambar
16 Dec 2014
Sangat Berpuashati!

Salam admin..maaf pasal semalam..mungkin masalah dari pihak sy.. Pagi ni saya cuba download semula dan dah berjaya muatturun semua ebook..sangat-sangat berpuashati.. Terima kasih! πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
2 Dec 2014
Terima Kasih Atas Servis Yang Pantas

Wsalam, Sy dah dapat habis download. Terima kasih atas servis yang pantas dari Tuan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
16 Oct 2014
Tak Sabar Nak Cuba Dengan Suami

Maaf saya terlepas pandang. tq dah download semuanya. dah baca Kamasutra. tak sabar nak cuba dengan suami malam ni πŸ˜‰

Testimonial Kamasutra Bergambar
23 Sep 2014
Tq Very Much For The Very Kind and Excellent Service

Terime kasih admin...dh dpt view dh..tq very much for the very kind n exelent service...sgt best! may u have a good bussiness..insyaAllah..amin..

Testimonial Kamasutra Bergambar
2 Aug 2014
Thanks Sudi Melayan Karenah Saya

Ok dah dapat. Thanks sudi melayan karenah saya yang buta it ni πŸ˜€ Teruskan usaha tuan membantu pasangan di luar sana.Thanks again

Testimonial Kamasutra Bergambar
31 Jul 2014
Very Informative Product, Above Average Service!

I manage to download through the link given. Thanks a million for a very informative product and a very above average service!

Testimonial Kamasutra Bergambar
11 Jun 2014
Husband Cakap Murah Giler!

Hi...sorry ganggu...my husband dah boleh download..dia tanya how much semua ni.. I cakap RM30.. dia terkejut..dia cakap murah giler..hehe.. tq so much admin!

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Jun 2014
Senang Beli Online Sama Anda

Alhamdulillah, terima kasih tuan, link donload sdh saya terima, senang beli online sama anda

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Jun 2014
Sangat-sangat Berpuashati Dengan Produk dan Perkhidmatan Yang Diberikan

Terima kasih admin.. saya sangat-sangat berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan yang diberikan..semoga admin dipermudahkan urusan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
24 May 2014
Berbaloi Sangat!

Terima kasih byk2 admin..sy sdg dload dn save satu persatu..sgt happy..dn thnks a lot sbb beri maklumbalas thadp emel sy dgn pantas dn tepat..berbaloi sgt dgn harga rm30 dn dpt plbgai ilmu yg mlebihi dr harganya..good job!!

Testimonial Kamasutra Bergambar
24 Apr 2014
Kandungannya Sangat Menarik

Ok saya dah download beberapa ebook. Semua boleh buka dalam handphone. Kandungannya sangat menarik. Terima kasih atas kerjasama dan respons yang diberikan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
10 Mar 2014
Terima Kasih Atas Perhidmatan Yang Diberikan

Salam admin..terima kasih dgn prkhidmatan yg diberikan..link yg diberikan dh berjaya diakses dan berjaya download kesemua ebook.

Testimonial Kamasutra Bergambar
3 Mar 2014
Macam tak percaya...

Wsalam admin..minta maaf..tdi masalah intenet..ni dah ok, blh download semua..macam tak percaya plak semua ni RM30 je..time kasih admin..

Testimonial Kamasutra Bergambar
26 Feb 2014
Kena Start Study!

ok..saya dah berjaya download kesemua sekali..terima kasih banyak-banyak..sekarang kena start study..hehehe..terima kasih banyak-banyak..

Testimonial Kamasutra Bergambar
13 Jan 2014
Tak Rugi Beli Sebab Ilmu

Waalaikumussalam.. Dah bole download semuanya.. banyak sungguh ilmu yang saya tak tau..Suami sy cakap tak rugi beli sebab ilmu.. terima kasih banyak2.

Testimonial Kamasutra Bergambar
10 Dec 2013
Ilmu Yang Bermanafaat Tak Salah Kalau Diamalkan

Waalaikumussalam, Terima kasih dengan penjelasan yang diberikan, saya dah boleh download dan buka fail ebook yang diberikan, ilmu yang bermanafaat tak salah kalau diamalkan, tak rugi pelaburan saya. Terima kasih.

Testimonial Kamasutra Bergambar
15 Nov 2013
Produk Admin Memang Best!

AsSalam.. Terima kasih atas Pakej Ilmu Asmara Mutlak. Saya berharap admin akan maklumkan kepada saya jika ada ilmu baru yang ingin dikongsi. Produk-produk admin memang best! πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 Oct 2013
Banyak Info Berguna

tq...saya dah terima ebook.... banyak info berguna....

Testimonial Kamasutra Bergambar
18 Oct 2013
Saya nak kahwin!

Ok yg nie blh. tq entertain sy walaupun salah sy sendiri huhu. sy nk kahwin tu yg nk study blk ilmu2 dlm kamasutra. doakan rumahtangga sy bahagia. tqvm!

Testimonial Kamasutra Bergambar
19 Sep 2013
Sangat Membantu Saya dan Isteri

Salam admin..terima kasih..saya dah download.. banyak manfaat yagn saya pelajari..terima kasih banyak-banyak, sangat membantu saya dan isteri.. keep it up.. ada apa-apa info lagi..sila share dengan saya sama..hehe..tq2.. πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 Aug 2013
Kamasutra Terbaik!

Saya ade terima update kamasutra terbaru. terima kasih kerana memeberitahu saya. kamasutra terbaik!

Testimonial Kamasutra Bergambar
23 Aug 2013
Jutaan Terima Kasih

Waalaikumusalam.. Alhamdulillah saya dapat buka2 link2 yang diberikan. Jutaan terima kasih saya ucapkan atas perkhidmatan tuan

Testimonial Kamasutra Bergambar
13 Jul 2013
Amat Berpuashati Dengan Kualiti Ebook

Walaikumussalam.. pada mulanya tak dapat download tapi selepas saya try beberapa kali, saya dah berjaya download. Amat berpuashati dengan kualiti ebook tersebut. Terima kasih, maaf kalau menyusahkan pihak tuan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 May 2013
Banyak Info Yang Buat Saya Buka Mata

Salam.. ok dah boleh dah download di Adobe.. banyak info yang buat saya buka mata.. terima kasih

Testimonial Kamasutra Bergambar
30 Mar 2013
Terima Kasih Berkongsi Ilmu Rumah Tangga Ini

Selamat pagi admin......terima kasih byk2 atas bantuan admin utk saya download ebook tersebut.....saya dh dpt ebook kamasutra & ebook yg lain2.....terima kasih sekali lagi kerana berkongsi ilmu rumah tangga ini ......

Testimonial Kamasutra Bergambar
23 Feb 2013
Terima Kasih Atas Ilmu Yang Berguna Ni

Salam...terima kasih banyak2...saya dah berjaya download semua e-book anda...terima kasih skali lagi atas ilmu yg berguna ni πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 Jan 2013
Servis Anda Sangat Memuaskan

Terima kasih admin. Servis anda sangat memuaskan. Saya harap anda berjaya dengan produk anda.

Testimonial Kamasutra Bergambar
25 Jan 2013
Terima Kasih Di Atas Ilmu Yang Diberikan

Terima kasih.. Terima kasih juga di atas ilmu yang diberikan.. Jangan lupa maklumkan jika ada ebook baru dari pihak tuan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
23 Jan 2013
Info Kalau Ada Yang Baru

Tq dah boleh downlaod.. nanti if ada yang baru-baru, info me k tq.

Testimonial Kamasutra Bergambar
17 Jan 2013
Semua Ebook Berjaya Dimuatturun

Salam Sejahtera, Semua ebook telah berjaya dimuatturun. Terima kasih di atas bantuan dan kerjasama dalam mengatasi segala kesulitan yang dihadapi. Sekian.

Testimonial Kamasutra Bergambar
21 Dec 2012
Bakap Pegawai Psikologi

Terima kasih atas tindakan yang pantas atas bayaran tersebut. Saya merupakan bakal pegawai psikologi yang hendak menjurus ke bidang kekeluargaan berkenaan hubungan suami isteri. Terima kasih atas bantuan.

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Dec 2012
Dah Dapat Ebook

Salam...saya dah dapat e book..dan saya download semuanya..ok terimakasih atas perkhidmatan yg di berikan..

Testimonial Kamasutra Bergambar
8 Dec 2012
Really Satisfied With The Ebook!

Salam encik,,actually i can download all,but just a little bit delay..sorry..thanks a lot..i really satisfied with the ebook, if anything i will inform you later

Testimonial Kamasutra Bergambar
31 Oct 2012
Tips Yang Sangat Berguna!

Ok.dapat..terima kasih!!! tips yang sangat berguna πŸ˜‰

Testimonial Kamasutra Bergambar
17 Oct 2012
Perkhidmatan Yang Amat Memuaskan

Terima kasih kepada admin kerana memberi perkhidmatan yang amat memuaskan. Proses untuk memuat turun ebook cepat dan mudah...

Testimonial Kamasutra Bergambar
8 Oct 2012
Thank You On Your Full Support Always

Hi Admin, Very good morning to you and thank on your full support always. I have succeeded serving the web and now downloading. Sincerely, Nasha

Testimonial Kamasutra Bergambar
27 Sep 2012
Saya Sudah Memilikinya Anda Bila Lagi

Salam saudara, terima kasih atas perhidmatannya.. satu e-book yang hebat dan segala penerangannya cukup jelas dan sangat2 sesuai untuk di praktikkan. Kepada yang sudah berkahwin dan yang akan mendirikan rumah tangga, buku ini sangat2 sesuai untuk panduan melayari bahtera bersama isteri tercinta.... saya sudah memilikinya,anda bila lagi..... saya sangat2 berpuas hati.. thanks admin........

Testimonial Kamasutra Bergambar
11 Sep 2012
Ebook Sangat-Sangat Berinformasi

Selamat pagi, Link saya suda terima dan baru selesai di download. Ebook tuan sangat-sangat berinformasi. Terima kasih atas perhatian tuan admin... πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
25 Aug 2012
Berjaya Muatturun Tanpa Sebarang Masalah

Salam Sejahtera, Terima kasih kerana menghantar email yang mengandungi Ebuku-ebuku lain sebagai attachment. Untuk pengetahuan pihak Tuan, saya telah berjaya memuat turun kesemua ebuku yg dihantar trsebut tanpa sebarang masalah. Ribuan terima kasih kerana membantu menyelesaikan masalah saya.

Testimonial Kamasutra Bergambar
1 Aug 2012
Tengah Mengajar Suami

Terimakasih..Alhamdulillah saya dah mendownload semua..tengah mengajar suami..respon positif..agak lambat sebab suami tidak tahu menggunakan computer..

Testimonial Kamasutra Bergambar
20 Jul 2012
So Satisfied With Your Service

Dear Sir/Madam, Salam Sejahtera. To inform that in this morning saya telah berjaya download semua E-buku ni, i rasa mungkin semalam download banyak kali, jadikan komputer i tidak dapat download e-buku tu; walaubagaimanapun saya ingin mengucapkan banyak Terima Kasih kepada tuan/puan yang sanggup memberi bantuan kepada Jane, you are really the good customer services person, I'm so satisfication with your service, good job... πŸ™‚ happy. Sekian TerimaKasih. Regards, Jane

Testimonial Kamasutra Bergambar
12 Jul 2012
Berjaya Download Dengan Jayanya

Tq admin..saya telah berjaya download dengan jayanya..terima kasih atas masa admin melayan karenah saya πŸ™‚

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Jul 2012
Perkhidmatan Yang Amat Baik

Salam. Saya telah dapat memuat turun e-book. Sila abaikan email saya sebelum ini. Terima kasih atas perkhidmatan tuan yang amat baik. Sekian, terima kasih.

Testimonial Kamasutra Bergambar
29 Jun 2012
Perkongsian Yang Menarik!

Salam, Saya sudah selamat terima ebook tersebut bersama pakej yang lain. Terima kasih banyak2 atas perkongsian yang menarik ini. Tahniah dan Syabas!

Testimonial Kamasutra Bergambar
21 Jun 2012
Ilmu Ini Memberi Manfaat Kepada Kami

Thanks a lot, di atas respon and email itu, saya dah dapat download semua 9 attachment yang tuan bagi sebentar tadi....terima kasih banyak2, moga ilmu ini dapat memberi manfaat kepada kami...sorry di atas kesulitan Dan tima kasih....moga akan datang banyak lagi ilmu berkaitan kekeluargaan yg akan dikongsi bersama.....TQ.

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Jun 2012
Gembira Serta Teruja

Salam sejahtera, Terima kasih kpd admin atas produk yg diberikan dan saya telah selamat mendownload kesemuanya. Respon saya mengenai produk: saya berpuas hati dengan ilmu yang dikongsi dan berasa gembira serta teruja kerana sebelum ini kurang idea dalam perhubungan intim suami isteri. Terima kasih

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Jun 2012
Menambah Ghairah Saya Dan Isteri

Terima kasih atas perkongsian ilmu dari tuan. Edisi kali ni lebih menambahkan ghairah saya dan isteri untuk bersama. Saya harap pihak admin dapat hantar jika ada update atau berita terbaru. Terima kasih banyak2.

Testimonial Kamasutra Bergambar
31 May 2012
Menarik Minat Suami!

Salaam. Terima Kasih. Saya tak sabar nak mula baca. Saya send pada suami, suami seorang yang kurang gemar membaca, walaupun telah banyak dan pelbagai buku saya beli untuk kami baca dan amalkan. Pada awalnya suami juga enggan izinkan saya beli pakej ini, tapi setelah dipujuk dia setuju. Saya terus send salah satu buku padanya dan dia kata seronok baca dan tak sabar nak praktikkan bila balik nanti. Ayat yang ringkas dan padat sangat mudah difahami menarik minat suami dan memberikan saya semangat untuk berusaha hehe.. Malah, suami minta juga saya send buku-buku yang lain. terima kasih. moga ilmu ini dapat dikongsi dengan baik.

Testimonial Kamasutra Bergambar
2 May 2012
Sama-sama Baca Jadi Mudah

Salam Encik, Alhamdulillah semua e-book berjaya didownload dan dibuka. Saya dan suami sempat baca 4 e-book yang didownloadkan semalam.. dan yes banyak kebenarannya dalam tulisan2 tu. Kekadang susah nak bagitahu secara peribadi tetapi bila sama2 baca jadi mudah sikit untuk berbincang untuk value-added dalam hubungan suami isteri. Terima kasih.

Testimonial Kamasutra Bergambar
13 Apr 2012
Suami Tertanya-Tanya

Ok.. akak dah pindahkan bahan2 ebook ke pen drive.. nampaknya ok.. thanks for the idea..suami akak tertanya2.. dari mana akak dapat idea2 baru.. wah!!!!!!.. tp akak hanya tersenyum sahaja .. akak kata ada laaaaa... cuma akak belum sempat berkongsi buku ini dengan dia kerana beliau sangat sibuk dengan tugas2nya.. nanti ada masa akak akan tunjuk ebook ini pada beliau kerana beliau juga perlu tahu .. supaya sama2 "give and take" thanks ea...

Testimonial Kamasutra Bergambar
3 Mar 2012
8 Tahun Melayari Bahtera Perkahwinan

Terima kasih tuan di atas perkongsiaan ilmu ini. 8 tahun melayari bahtera perkahwinan tanpa dikurniakan anak mendorong saya mencari ilmu ini. insyaallah semoga Allah menunaikan hasrat dan impian kami.

Testimonial Kamasutra Bergambar
18 Feb 2012
Benar-benar Berpuas Hati Dengan Ebook dan Kerjasama

Terima kasih bnyk2 atas bantuan...saya benar2 berpuas hati dengan ebook dan kerjasama yang anda berikan..

Testimonial Kamasutra Bergambar
29 Jan 2012
Produk Yang Memuaskan dan Servis Yang Bagus

Ok saya telah dapat membuka ebook kamasutra.. terima kasih atas kerjasama. produk yang memuaskan dan servis yang bagus. saya amat berpuashati. tq.

Testimonial Kamasutra Bergambar
16 Nov 2011
Ilmu Yang Susah Nak Dapat!

Oh ya suami akak suruh cakap terima kasih coz sudi berkongsi ilmu yang susah nak dapat ni.. sangat-sangat membantu kami berdua dalam hubungan rumahtangga.. terima kasih!

Testimonial Kamasutra Bergambar
2 Oct 2011
Walaupun Berjauhan Di Perantauan

Waalaikumussalam dan salam sejahtera, Maaf kerna lambat membuka email, sejak pulang dari luar negara pada 24/8/2011 tempohari ni baru saya membuka email setelah beberapa hari berada dikampung halaman (Kedah) hari ni 6/9/2011 baru sampai KL rumah penginapan. Saya pun ingin menyucap Selamat Hari Raya, maaf dazir batin dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan juga Selamat Menyambur Hari Malaysia yang akan tiba tak berapa lama lagi. Walaupun berjauhan diperantauan saya selalu membaca email yang saudara kirimkan, terima kasih di atas info-info itu. Saya harap saudara saksis dan berjaya dalam lapangan yang diceburi...Amin

Testimonial Kamasutra Bergambar
6 Sep 2011
I'm Really Impressed

Salam, Thanks for the prompt reply and assistance. Saya sebenarnya dari Singapura, so that's why banyak soalan.. sorry :). Anyway saya dah download all the ebooks and I can say I'm really impressed.. so much information... Thanks a million....

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Aug 2011
Banyak Lagi Ilmu Yang Perlu Saya Belajar

Terima kasih. Saya sudah mendapat kesemuanya. Hari tu dload yang free pun banyak info, sekarang dah baca yang full tak sangka banyak lagi ilmu yang perlu saya belajar.. πŸ˜€

Testimonial Kamasutra Bergambar
27 Jul 2011
Amat-amat Membantu Saya dan Pasangan

Ok tma ksh saudara. produknya mudah difahami, simple & amat-amat membantu saya & pasangan dalam meningkatkan pengetahuan & menambahkan warna dalam rumahtangga kami. Well done & keep up the good work guys. klu ada apa2 yg baru info pd saya

Testimonial Kamasutra Bergambar
13 May 2011
Sangat Puas Hati!

Wokey.. Thankz so much... Saya dah dapat and dah download.. thankzzzs so much ^_______^ Saya sangat puas hati dengan ebook ni Tq so much...

Testimonial Kamasutra Bergambar
30 Mar 2011
Dijamin Tak Rugi

Salam sejahtera kepada Kamasutra versi Melayu... Saya cuba beli ebook ni nampaknya tak sia-sia, dapat membantu saya dan pasangan lebih bermakna setiap kali kami bersama. Hubungan kami juga bertambah baik dengan ifnormasi dan tips-tips yang diberi. Sesapa yang masih ragu-ragu nak beli buku ni, beli la lekas, saya jamin anda tak rugi. Terima kasih atas Ebook yang anda jual, memuaskan hati saya...Saya harap kalian akan dapat menambah bilangan buku rujukan seperti ini dan dapat menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya..

Testimonial Kamasutra Bergambar
22 Feb 2011
Sangat Berpuashati Dengan Isi Kandungan Ebook

Terima kasih atas maklumbalas dari pihak tuan, saya telah download ebook kamasutra tuan hari tu. Sukacita saya ingin maklumkan saya sangat berpuashati dengan isi kandungan ebook tersebut. Saya berharap tuan akan maklumkan kepada saya jika ada ebook baru dari pihak tuan untuk menambahkan ilmu rumahtangga saya.

Testimonial Kamasutra Bergambar
20 Dec 2010
Hantar Produk Menarik Dan Terkini

Salam ssejahtera jgk bg pihak sales kamasutra n ingin memaklumkan kpd pihak cik bahawa kawan saya yg telah memuat turun ebook tersbut n baru memaklumkan kepada saya.saya ingin mgucapkan terima kasih n memohon maaf atas perkara ini..tq..skiranya ada produk yg menarik n terkini bolehla menghantar email kpd sy..tq

Testimonial Kamasutra Bergambar
10 Dec 2010
Banyak Benda Yang Saya Tak Tahu

Salam…, Saya dah boleh buka dah e-book yang saya beli tu… hr tu pihak support kamasutra dah e-mel pada saya… banyaknya benda yang saya tak tahu ada dalam e-book tu.. huhu

Testimonial Kamasutra Bergambar
23 Nov 2010
Golden Information!

I'm sorry... No need to reply... I just downloaded all the pdfs...and the informations in it is really golden... Thank you so much!...

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Nov 2010
Teknik Rekaan Khayalan

Terima kasih. xxNov2010 adalah anivesari xxthn malam pertama saya bersama isteri. Sehingga sekarang ribuan teknik rekaan khayalan kami telah lakukan. Nampaknya teknik kamasutra lebih hebat.

Testimonial Kamasutra Bergambar
4 Nov 2010
Proses Pembelian Lancar

Terima kasih atas segala penerangan dari pihak saudara....proses pembelian yang lancar...proses download yang mudah...semoga saudara jangan lupakan saya jika ada ebook terbaru dari saudara... terima kasih

Testimonial Kamasutra Bergambar
18 Oct 2010
Link Telah Diterima dan Berjaya Dimuatturun

Salam sejahtera, Terima kasih atas balasan email anda. Link telah diterima dan berjaya dimuatturun. Terima kasih sekali lagi.

Testimonial Kamasutra Bergambar
7 Oct 2010
Perkongsian Ilmu Yang Amat Hebat

Salam sejahtera saudara, Saya telah menerima e-book daripada saudara...terima kasih saya ucapkan atas perkongsian ilmu yang amat hebat ini... dan sempena ini , saya ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan Selamat Hari Raya buat saudara /saudari di bulan dan hari mulia ini.

Testimonial Kamasutra Bergambar
9 Sep 2010
Thanks For Sharing This Ebook

Ermmm takpe... dah dapat dah.. anyway... thanks for sharing this ebook with me... and thank you for your help...

Testimonial Kamasutra Bergambar
26 Aug 2010
Alhamdulillah Dah Dapat Download

T.kasih atas respon segera sdra terhadap f/back saya tadi. Alhamdulillah saya dah dapat download melalui link yg sdra berikan di bawah. TQ

Testimonial Kamasutra Bergambar
26 Aug 2010
Senyum Sendiri...

Terima kasih ya.. saya sudah terima link tersebut..saya tersenyum sendirian apabila membaca nukilan saudara kerana tak sabar rasanya nak cuba teknik ini bersama suami.

Testimonial Kamasutra Bergambar
15 Jul 2010
Mengharungi Bahtera Perkahwinan

Terima kasih pihak jualan kamasutra. Link telah diterima & selamat di download. .Semoga e-book ini akan membantu saya mengharungi bahtera perkahwinan kelak.

Testimonial Kamasutra Bergambar
14 Jun 2010
Begitu Pantas Sekali

Terima kasih kerana menepati janji anda dengan begitu pantas sekali. Saya begitu teruja kerana telah berjaya muat turun kamasutra bergambar tersebut. Malangnya saya tidak sempat membaca sepenuhnya lagi. Tetapi sepintas pandang saya amat berpuashati dengan apa yang saya lihat. Terima kasih sekali lagi.

Testimonial Kamasutra Bergambar
16 May 2010
Untuk Kami Yang Tiada Pengalaman

Terima kasih kerana memberi kerjasama yg sangat baik..saya telahpun berjaya memuat turun ebook ini tanpa sebarang masalah..Ilmu yg dikongsi pihak anda amatlah bernilai.. Memandangkan saya akan mendirikan rumahtangga tidak lama lagi, ebook ini saya harap amat bermanfaat dan berguna sekali utk kami yang masih tiada pengalaman.. Terima kasih sekali lagi..

Testimonial Kamasutra Bergambar
28 Apr 2010
Amat Berpuashati Dengan Ebook Ni

Terima kasih kerana sudi memberikan link ebook yang sungguh informatif tersebut. Saya dah download dan tiada apa-apa masalah yang timbul. Amat berpuashati dengan ebook ni. Tanniah!

Testimonial Kamasutra Bergambar
3 Mar 2010
Takde Kat Tempat Lain

Sori lambat balas.. saya dah boleh dload.. sibuk membaca e-book saudara itu yang terlupa nak balas email.. hehe.. oh ya.. betul cakap saudara.. memang takde ilmu ni kat tempat lain.. πŸ˜‰

Testimonial Kamasutra Bergambar
13 Jan 2010

Dapatkan Sekarang

Sertai mereka yang puas hati dengan panduan Kamasutra Bergambar. Klik butang Tempah Sekarang dapatkan panduan ini sekarang juga!