Tanniah! anda telah membuat keputusan yang bijak.

Sebelum anda meneruskan tempahan, baca syarat ringkas di bawah supaya proses pembelian anda berjalan dengan lancar:

 1. Panduan ini adalah dalam bentuk E-Buku (eBook) dan bukan buku fizikal seperti yang ada dijual di kedai-kedai buku di luar sana.
 2. Panduan ini akan dihantar sebagai pautan muatturun (download link) dalam bentuk fail softcopy PDF melalui email dan tidak akan dihantar melalui sebarang penghantaran fizikal. Dokumen E-Buku ini boleh dicetak untuk simpanan dan kegunaan peribadi.
 3. Jangan risau, jika anda tahu menggunakan komputer, tiada masalah untuk anda membuka dan membaca E-Buku ini dengan komputer anda.
 4. Kenapa E-Buku dan bukan Buku Fizikal?
  • E-Buku tidak lapuk dimamah usia jadi anda boleh menyimpan dan memindahkan dokumen ini sepanjang hayat anda. (boleh juga diwariskan kepada anak cucu anda).
  • Membaca E-Buku lebih mudah hanya dengan klik berbanding menyelak halaman buku fizikal.
  • Fail dokumen E-Buku boleh dibawa ke mana-mana sahaja, sebagai contoh dimasukkan ke dalam pendrive, telefon bimbit anda, komputer riba, PDA, tablet dan sebagainya jadi anda boleh membaca panduan ini dengan privasi tanpa sebarang gangguan walau di mana sahaja anda berada.
  • Halaman di dalam E-Buku boleh dicetak seperti dokumen biasa jika dirasakan perlu jadi anda boleh mencetak halaman yang anda ingin jadikan rujukan pantas sahaja tanpa perlu mencetak keseluruhan dokumen. Mudah dan jimat.
 5. Anda faham dan setuju bahawa Dokumen E-Buku ini bukan sebuah bahan lucah dan hanya mengandungi ilustrasi dan gambar untuk memudahkan penulis memberi penerangan terhadap topik yang dibincangkan.
 6. Anda hanya akan menggunakan email peribadi anda (yahoo.com/ymail.com/gmail.com/live.com/hotmail.com/rocketmail.com dan sebagainya) untuk membuat tempahan.
 7. Anda tidak akan menggunakan email "badan kerajaan/syarikat/institusi pendidikan/persatuan" berikut (gov.my/com.my/edu.my/org.my) untuk membuat tempahan.
 8. Saya menerima banyak mesej ralat dari server email @streamyx.com, oleh itu saya tidak menggalakkan anda menggunakan email @streamyx.com untuk urusan pembelian anda.

Ya saya telah faham dan setuju dengan Syarat dan Terma yang telah ditetapkan dan ingin membuat tempahan "Pakej Asmara Mutlak" (9 E-Buku Panduan Asmara) dengan harga RM50.00 (Terhad). Tempah Sekarang!