Bosan dengan posisi-posisi seksual yang sama setiap kali berasmara?

"Ketahui bagaimana untuk membahagiakan pasangan anda dengan 102 posisi seks unik dari 4 Kitab Ilmu Asmara Silam yang dijamin akan membuatkan si dia mengeliat kesedapan dengan nikmat yang belum pernah dialaminya sebelum ini !!"

Jika anda ingin membebaskan diri anda dari belenggu kebosanan ketika berasmara dan memberikan pengalaman baru yang hebat kepada hubungan seksual anda, teruskan membaca kerana ini adalah satu-satunya ilmu yang anda perlukan untuk membahagiakan pasangan anda ketika berasmara


Tarikh:20 Aug 2014
Re: Ingin Mempelajari 102 Posisi Seks Unik

Assalamualaikum, dan Salam Sejahtera,

Saya pasti anda melayari laman web ini kerana anda ingin meningkatkan ilmu seks anda untuk menjadi seorang pencinta yang hebat dan membahagiakan pasangan anda sekaligus meningkatkan kebahagiaan rumahtangga anda.

Saya adalah pemilik laman web Info Seksual Melayu yang telah beroperasi sejak tahun 2008 yang memberikan tips dan nasihat berhubung ilmu seksologi di dalam Bahasa Melayu. Sebagai pemilik laman web tersebut, saya menerima banyak soalan dan luahan hati pengunjung dengan pelbagai masalah berkaitan hubungan seks, dan antara luahan yang paling banyak saya terima ialah hubungan seks yang semakin hambar selari dengan meningkatnya usia perkahwinan.

Antara keluhan-keluhan yang saya terima dari pengunjung laman web Info Seks Melayu:

Dan pelbagai lagi keluhan yang saya terima dari pengunjung laman web saya yang kecewa dengan hubungan seks mereka.

Perkara ini tidak mengejutkan saya kerana kurangnya ilmu-ilmu seksologi yang boleh didapati di dalam Bahasa Melayu untuk dijadikan rujukan dan panduan oleh pasangan di negara kita adalah antara sebab utama yang menyumbang kepada permasalahan ini.

Tambahan lagi dengan berita-berita yang mengejutkan seperti:

Mengejutkan, tetapi Fakta tetap Fakta dan setuju atau tidak, jelas sekali hubungan seks adalah salah satu faktor yang memainkan peranan penting untuk meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.

Salah satu faktor yang menyebabkan masalah-masalah ini berlaku ialah kerana masyarakat pada zaman sekarang kurang menekankan kepentingan untuk mendapatkan ilmu-ilmu yang boleh membantu mengatasi masalah-masalah ini.

Berbeza dengan Masyarakat dahulu kala yang sudah sedia maklum akan masalah-masalah ini dan telah menyediakan bukan 1, tetapi 4 kitab ilmu asmara untuk dipelajari dan dijadikan rujukan oleh generasi akan datang.

Ilmu-ilmu ini terkenal seluruh dunia dan telah diamalkan sejak turun temurun oleh masyarakat dunia. Kitab-kitab ini juga telah diterjemahkan ke dalam pelbagai Bahasa di dunia, tetapi sayang sekali tidak pernah diterjemahkan ke dalam versi Bahasa Melayu.

Sudah pasti ilmu-ilmu yang terdapat di dalam kitab ini akan dapat membantu anda untuk meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan asmara anda sekaligus menghilangkan masalah-masalah yang melibatkan hubungan seks.

Bagaimana jika saya katakan anda boleh mendapatkan keempat-empat Kitab Ilmu Asmara ini di dalam versi Bahasa Melayu?

Memperkenalkan Panduan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu (Edisi 2014)

E-Buku Kamasutra Bergambar

Panduan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu (Edisi 2014) di dalam bentuk E-Buku ini adalah gabungan daripada keempat-empat Kitab Ilmu Asmara turun temurun yang saya sebutkan di atas dan digabungkan menjadi satu panduan ilmu asmara mutlak.

Untuk pengetahuan anda, Edisi pertama E-Buku Grafik Kamasutra Bergambar ini telah saya terbitkan pada Februari 2009 dan edisi pertama telah membantu 7213 pasangan memantapkan kebahagiaan rumahtangga mereka.

E-Buku Kamasutra Bergambar edisi 2014 ini adalah edisi terbaru yang mengalami tambahan isi kandungan yang dijamin akan membuatkan anda menjadi seorang pencinta yang hebat.

Pemecah Dara...
Testimonial Kamasutra Bergambar

Panduan ini akan mendedahkan rahsia posisi-posisi seks yang telah diamalkan sejak turun temurun dan dicipta khas untuk memberikan kenikmatan mutlak ketika anda beraksi di atas katil

Rahsia Posisi Asmara Kamasutra

Kamasutra Posisi Asmara

Posisi Indra, Posisi Membelah Buluh, Posisi Menunggang Kuda, Posisi Gasing dan pelbagai posisi-posisi seks hebat oleh ajaran Kamasutra. Kuasai kesemua posisi-posisi ini dan berikan pengalaman baru yang hebat kepada pasangan anda ketika berasmara.

Rahsia Posisi Asmara Ananga Ranga

Ananga Ranga Posisi Asmara

Posisi Balasan Si Dara, Posisi Seruling Sakti, Posisi Pemecah Dara, Posisi Roda Karma dan posisi-posisi hebat yang dicipta khas oleh ajaran Ananga Ranga untuk mengikat hati pasangan anda.

Rahsia Posisi Asmara Taman Harum

Taman Harum Posisi Asmara

Posisi Berturutan istimewa dari Taman Harum yang dicipta khusus untuk memberikan sensasi sepenuhnya ketika berasmara, dan posisi-posisi Istimewa Taman Harum seperti Posisi Panahan Asmara, Posisi Pelangi, Posisi Penggoda dan posisi-posisi lain akan meningkatkan kasih sayang ketika bersama.

Rahsia Posisi Asmara Ilmu Seks Tao

Tao Posisi Asmara

Pelajari dan amalkan posisi-posisi seks dari Manual Seks Tao seperti Posisi Naga, Posisi Ikatan Jed, Posisi Itik Mandarin, Posisi Harimau dan posisi-posisi lain dari Manual Seks Tao yang dikatakan akan meningkatkan kesihatan seksual dan mewujudkan aura positif kepada anda berdua.

Antara posisi-posisi seks yang akan anda Amalkan bersama pasangan anda

Posisi Lotus
Si Wanita menyilangkan kakinya dan membawa kaki beliau hampir kepada perut, Si lelaki kemudiannya memasukkan zakar...
Posisi Pemecah Dara
Dalam posisi ini faraj si wanita berada dalam keadaan yang rapat dan ketat. Si lelaki harus cermat dan...
Posisi Pelangi
Ini adalah posisi yang unik dan dapat memberikan kenikmatan yang lain daripada yang lain jika dicuba oleh pasangan....
Posisi Ikatan Jed
Diilhamkan dari seni menyambung jed yang penuh dengan ketekunan dan kesenian, si wanita...Si lelaki memasuki wanita dan mengangkat...
Dan banyak lagi Posisi-posisi Seks Bergambar yang berjumlah 102 Posisi kesemuanya beserta penerangan lengkap di dalam bahasa melayu!

Sudah pasti selepas ini anda 'confirm' tak akan bosan dengan posisi-posisi yang sama setiap kali berasmara.

Jangan terkejut jika anda ingin membeli katil yang lebih besar selepas anda mempelajari posisi-posisi ini ;-)

Dah lama cari...

Melalui Panduan ini juga anda akan mempelajari:

Setelah anda mengamalkan ilmu-ilmu yang terdapat di dalam panduan ini, saya jamin:

Lihat sahaja maklumbalas yang saya terima daripada pemilik E-Buku Kamasutra Bergambar

Satisfied Customer...
Testimonial Kamasutra Bergambar

Senyum sendiri...
Testimonial Kamasutra Bergambar

Teknik Khayalan...
Testimonial Kamasutra Bergambar

Dijamin Tak Rugi!
Testimonial Kamasutra Bergambar

(Ini bukan rekaan semata-mata, ini adalah maklumbalas sebenar email yang saya terima dari mereka yang telah memiliki ebook Kamasutra Bergambar. Alamat dan sesetengah kandungan email terpaksa dikaburkan untuk menjaga privasi)

Baik, Saya Berminat! Bagaimana saya nak dapatkan panduan ini dan berapa harga yang saya perlu bayar untuk panduan hebat ini?

Jika anda lihat harga untuk 1 Kitab Ilmu Asmara ini dijual pada harga mencecah sehingga USD19.90 (+-RM60). Jadi harga untuk ilmu dari empat Kitab?

RM240?

RM120?

Harga Biasa RM80

Harga Pengenalan: RM30

Hanya RM30.00 untuk satu-satunya E-Buku pertama di Malaysia yang mengandungi panduan asmara lengkap di dalam Bahasa Melayu yang akan menjadikan anda seorang pakar asmara sebenar!

Tetapi tunggu jangan buat tempahan lagi kerana saya ingin saya ingin memberikan lagi panduan ilmu-ilmu berkaitan hubungan suami isteri supaya anda mendapat lebih nilai untuk wang anda

Bonus 1 - 90 Kesalahan Seks (Edisi 2014)

E-Buku 90 Kesalahan SeksScreenshot 90 Kesalahan Seks

Panduan ini akan mendedahkan kesalahan-kesalahan seks yang sering dilakukan oleh lelaki dan wanita ketika melakukan hubungan seks

Melalui panduan ini anda akan dapat mengetahui kesalahan-kesalahan yang selalu anda dan si dia lakukan ketika berasmara yang boleh mematikan nafsu dan menghilangkan mood untuk berasmara.

Elakkan diri anda daripada melakukan kesalahan-kesalahan ini dan jadikan hubungan asmara anda lebih sempurna tanpa sebarang kesalahan ketika hubungan seks sekaligus membuatkan si dia bertambah sayang kepada anda.

Bernilai: RM20

Bonus 2 - 101 Idea Asmara (Edisi 2014)

E-Buku 101 Idea AsmaraScreenshot 101 Idea Asmara

Panduan ini mengandungi 101 Idea Asmara untuk anda realisasikan bersama pasangan anda. Idea-idea asmara ini merangkumi teknik mengusik dan menggoda ketika anda sedang makan bersama si dia sehinggalah kepada idea-idea nakal dan erotik sebelum berasmara.

Gunakan sepenuhnya 101 Idea Asmara ini untuk meningkatkan keintiman di dalam rumahtangga anda sekaligus menjadikan kehidupan berumahtangga lebih bahagia dan ceria dengan idea-idea yang nakal dan menggoda.

Bernilai: RM27

Bonus 3 - 50 Teknik Foreplay (Edisi 2014)

E-Buku 50 Teknik ForeplayScreenshot 50 Teknik Foreplay

Panduan Teknik Foreplay ini mengandungi 25 Teknik Foreplay yang boleh diamalkan oleh si suami kepada isteri dan 25 Teknik Foreplay yang boleh si isteri lakukan kepada si suami. Teknik-teknik ini adalah unik dan anda akan tidak akan dapat teknik-teknik ini dari sebarang sumber-sumber penerbitan Bahasa Melayu yang lain!

Gunakan teknik-teknik ini sebelum berdayung dan lihat bagaimana pasangan anda akan mengeliat dan mengerang kesedapan dengan kehebatan teknik anda.

Jangan pula marah pasangan anda sekiranya si dia tidak tahan dan klimaks sebelum berdayung kerana kehebatan teknik-teknik ini.

Bernilai: RM30

Bonus 4 - Variasi Posisi Asmara (Edisi 2014)

E-Buku Variasi Posisi KamasutraScreenshot E-Buku Variasi Asmara

Panduan Variasi Posisi Asmara ini adalah teknik "Advance"kepada mereka yang mahukan lebih kenikmatan daripada Posisi-Posisi Seks yang terdapat di dalam E-Buku Kamasutra Bergambar.

Ketahui bagaimana variasi posisi asmara yang dicipta khusus hasil daripada gabungan posisi-posisi seks ini dapat memberikan sensasi sepenuhnya kepada zakar dan faraj ketika berasmara sekaligus memberikan kenikmatan yang belum pernah anda dan si dia rasai ketika melakukan hubungan seks.

Anda harus mencuba sendiri variasi-variasi ini untuk merasai sensasi dan kenikmatan yang sukar untuk saya gambarkan dengan kata-kata.

Bernilai: RM40

Sangat Puas Hati...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Dan juga E-Buku E-Buku hebat di dalam Bahasa Inggeris yang telah saya pilih khas untuk melengkapkan pengetahuan ilmu seksual anda

Bonus 5 - Sex for Dummies

E-Buku berbahasa Inggeris yang terkenal ini mempunyai 433 mukasurat! Menerangkan dari A sampai Z ilmu-ilmu hubungan seks dengan bahasa-bahasa yang mudah difahami supaya mereka yang baru berjinak-jinak dengan hubungan seks dapat menerokai sepenuhnya keseronokan dan kenikmatan hubungan seksual.

Bernilai: USD14.99 (RM45)

Bonus 6 - Secret of Better Sex

E-Buku ini ditulis oleh seorang Professor berkelulusan P.H.D yang juga seorang pakar terapi seks. Dr. Joel D. Block, mendedahkan rahsia-rahsia yang patut diketahui oleh setiap pasangan untuk melengkapkan ilmu hubungan seks mereka.

Bernilai: USD10.99 (RM32)

Bonus 7 - Sex Over 50

Ditulis oleh Dr. Joel D. Block bersama Susan Crain Bakos. E-Buku ini sesuai untuk mereka yang telah berumur, untuk mengetahui bagaimana untuk mengaplikasikan hubungan seks pada usia yang lanjut. Sesuai juga dibaca oleh mereka yang masih muda sebagai persediaan pada hari tuasupaya hubungan intim anda sentiasa penuh dengan kenikmatan walaupun pada hari tua anda.

Bernilai: USD9.99 (RM30)

Bonus 8 - Complete Idiot's Guide to Amazing Sex

Katakan "Ya"untuk hubungan seks yang hebat! Itu lah yang cuba disampaikan oleh E-Buku yang mengandungi 830 mukasurat ini! Dengan ilmu-ilmu yang terdapat di dalam E-Buku ini sudah pasti anda akan dapat meningkatkan tahap hubungan seks anda ke tahap yang lebih mengkagumkan.

Bernilai: USD19.99 (RM60)

Kesemua panduan ini jika saya jual berasingan bernilai:

Panduan Kamasutra Bergambar (Edisi 2014)RM50.00
Panduan 90 Kesalahan SeksRM20.00
Panduan 101 Idea AsmaraRM27.00
Panduan 50 Teknik ForeplayRM30.00
Panduan Variasi Posisi AsmaraRM40.00
Sex For DummiesRM45.00
Secrets Of Better SexRM32.00
Sex Over 50RM30.00
Complete Idiot's Guide To Amazing SexRM60.00
Jumlah:RM334.00

RM334

Harga Pengenalan: RM30!

Anda hanya perlu mengeluarkan kos sebanyak RM30.00 untuk mendapatkan semua panduan-panduan eksklusif ini!

* Harga Tawaran RM30 ini adalah terhad dan hanya untuk 100 pelanggan terawal sahaja. Masih tinggal 100 13 unit (Update pada 20 Aug 2014)

Adakah berbaloi melabur RM30 untuk semua panduan hebat ini?
Ya sangat-sangat berbaloi dengan ilmu yang akan dapati dan pelajari dari panduan-panduan yang hebat ini. Melabur untuk mendapatkan ilmu tidak pernah merugikan!

Adakah panduan-panduan ini akan membantu anda meningkatkan pengetahuan ilmu seksual anda dan menjadikan anda lebih hebat diranjang?
Sudah pasti! Ilmu-ilmu yang terdapat di dalam E-Buku E-Buku ini telah terbukti keberkesanannya dan telah diamalkan oleh seluruh masyarakat dunia, terutama ilmu-ilmu seksual di dalam E-Buku Kamasutra Bergambar yang telah dipraktikkan sejak turun temurun lagi dan telah membahagiakan ber'billion-billion' pasangan di seluruh dunia.

Kenapa saya memberikan panduan-panduan ini dengan harga yang sangat rendah sedangkan saya boleh menjual panduan-panduan ini secara berasingan?
Jawapannya sangat mudah, kerana saya ingin membantu anda menambahkan ilmu yang dapat memberikan kebahagiaan sepenuhnya kepada rumahtangga anda. Ingat, ilmu-ilmu yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit adalah sukar dicari!

Saya berharap anda tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan Panduan-panduan ini kerana harga pengenalan RM30 dan bonus-bonus percuma yang saya berikan ini adalah amat terhad. Saya akan menutup tawaran ini setelah saya mencapai kuota yang saya inginkan.

Jangan kecewa nanti sekiranya anda tidak mengambil tindakan segera untuk membuat tempahan sekarang dan apabila anda kembali harga untuk panduan ini telah dinaikkan kepada harga asal iaitu RM80.00 dan bonus-bonus hebat ini telah tiada.

Jadi Jangan berlengah lagi dan klik butang "Tempah Sekarang"di bawah untuk membuat tempahan dengan 3 langkah mudah.Sangat Menyukainya...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Amat Membantu Saya &Pasangan...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Perkongsian Ilmu...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Ringkas Tetapi Padat...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Suami Tertanya-Tanya...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Value Added...Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Menarik Minat Suami!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Gembira dan Teruja!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Memberi Manfaat!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Good Job!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Anda Bila Lagi?Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Secara jujur, saya telah menghabiskan banyak masa dan mencurahkan bukan sedikit tenaga untuk menghasilkan panduan-panduan ini. Oleh kerana saya memegang prinsip "Quality over Quantity", saya telah berhempas pulas menghasilkan panduan yang betul berkualiti dan boleh memberikan manfaat kepada anda.

Jika anda masih ragu-ragu untuk membuat sedikit pelaburan yang akan membolehkan anda:

Saya pasti anda tidak akan membaca sehingga ke peringkat ini. Saya yakin anda adalah seorang yang mahukan perubahan dan tidak akan teragak-agak untuk membuat pelaburan terhadap sesuatu yang dijamin akan menguntungkan anda, dan akan memberikan kebahagiaan di dalam kehidupan anda yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit.

Anda harus bertindak segera kerana harga istimewa yang saya tawarkan ini adalah terhad sebelum saya menaikkan harga kepada harga asal menjual panduan-panduan bonus ini secara berasingan.

Berbaloi!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Perkongsian Ilmu!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Banyak Manfaat!Testimonial Kamasutra Bergambar 5

Klik Butang "Tempah Sekarang"di bawah dan ikuti 3 langkah mudah untuk mendapatkan panduan ini dengan harga istimewa sekarang juga!Anda tidak perlu risau berlaku sebarang unsur penipuan kerana saya menggunakan syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia sejak tahun 2007 dan akaun bank yang saya gunakan ialah akaun Premier Syarikat (Bukan akaun personal). Saya juga adalah Paypal Verified Merchant sejak tahun 2007. Oleh itu setiap tempahan anda dijamin 100% selamat.

Jangan tergolong di antara golongan mereka yang lebih mementingkan wang ringgit daripada segalanya kerana wang ringgit boleh dicari, tetapi ilmu yang boleh dijamin boleh memberikan kebahagiaan adalah sukar untuk didapati.

Jangan lepaskan peluang ini dan buat tempahan sekarang sebelum saya menutup tawaran ini. Percayalah pelaburan yang anda lakukan untuk hari ini akan memberikan manfaat yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit, selama-lamanya!

Ikhlas,
Penulis dan Penerbit "Pakej Asmara Mutlak"
http://www.kamasutrabergambar.com

P/S:Panduan-panduan ini bukan bahan lucah dan tidak mengandungi sebarang gambar-gambar lucah. Hanya terdapat grafik posisi yang telah di"sensorkan"pada bahagian tertentu untuk memudahkan saya memberi penerangan kepada anda. Oleh itu anda tidak perlu ragu-ragu untuk mendapatkan panduan-panduan ini.

P/P/S: Sebagai seorang yang bijak, saya pasti anda tahu anda akan membuat pelaburan yang bijak dengan mendapatkan panduan-panduan ini kerana harga yang saya tawarkan kepada anda amat tidak masuk akal berbanding kualiti panduan yang saya berikan.

P/P/S: Jadi jangan berlengah lagi, dan jangan lepaskan peluang ini kerana tawaran yang saya berikan ini adalah amat terhad, saya tidak mahu anda menyesal di kemudian hari kerana terlepas peluang untuk meningkatkan kualiti hidup anda dan membahagiakan pasangan anda hanya kerana anda takut untuk membuat pelaburan terhadap ilmu yang tidak boleh dinilai dengan wang ringgit.

P/P/P/S: Klik link "Tempah Sekarang"di bawah dan dapatkan panduan-panduan ini sebelum saya menutup tawaran terhad ini.